Ponturi tenis 20.07.2019 propuse de Bmg

0

Avem ceva tenis sambata, iar eu cred ca profitul nu este departe. Am ales cateva pariuri in care am foarte mare incredere, iar mai jos ai toate argumentele. Citeste analizele si vezi ce am jucat.

Ponturi pariuri Nicolas Jarry – Federico Del Bonis (ora 14:00)

Eu nu sunt aici de acord cu cotele oferite la case de pariuri si cred ca Nicolas poate castiga. Aleg totusi un handicap asiatic prudent si increderea pe care o acord este mare.

Jarry este jucatorul mai bine clasat in ierarhia ATP si cel care traverseaza o perioada a carierei mai buna. Este in plina ascensiune iar la acest turneu a aratat excelent, fara set pierdut pana acum.

Nicolas a jucat foarte bine pe zgura in acest an si cred ca va produce un tenis de calitate. Serveste mai bine, mi se pare mai bun in schimburile de anduranta, iar alonja ii permite sa ajunga cu succes si la fileu. Merg pe el.

Pont: Nicolas Jarry + 3.5 game-uri @ 1.47; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Patricia Maria Tig – Laura Siegemund (ora 16:00)

Diferenta de calitate este foarte mare aici in opinia mea si consider ca nemtoaica va castiga destul de lejer, poate chiar in minim de seturi.

Laura este cu peste 700 pozitii mai bine clasata in ierarhia WTA. Are de partea sa experienta si valoarea. Loveste mai bine din spatele terenului si este mult mai tehnica.

Patricia vine din calificari si a jucat mult la Bucuresti, asa ca pe sfarsitul saptamanii cred ca va acuza oboseala. Favorita mea a castigat si cele doua dispute directe precedente.

Pont: Laura Siegemund -1.5 game-uri @ 1.57; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Begu I-C / Olaru R – Cristian J A / Ruse E G (ora 17:30)

Cea mai buna pereche ramasa im competitie la Bucuresti este cu siguranta cea dintre Begu si Olaru, favorite sa castige trofeul. Cota mi se pare mult prea mare pe ele aici, contra unor adversare fara prea mare experienta. Diferenta este destul de mare si consider ca se va vedea inca din startul partidei.

Perechea pe care merg eu este una solida, care joaca de mult impreuna si chiar cu rezultate notabile. Adversarele fac pereche doar la acest turneu bucurestean si pot spune cu incredere ca relatiile de joc sunt ca si inexistente.

Pont: Victorie Begu I-C / Olaru R. @ 1.44; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Attila Balazs – Laslo Djere (ora 19:00)

Favoritul gazdelor cred ca se va impune aici fara mari emotii, in fata unui adversar pe care nimic nu il recomanda.

Djere sta pe locul 32 in ierarhia ATP, in timp ce ungurul nu este nici macar in top 200. Asta spune multe despre diferenta de calitate dintre cei doi. Balasz a avut noroc sa ajunga pana aici, mai ales ieri in sferturi, cand a profitat de accidentarea lui Travaglia.

Sarbul serveste mai bine, are un bagaj mai complet de lovituri si chiar nu il vad sa se impiedice, mai ales ca a trecut pana acum de doi specialisti ai zgurei.

Pont: Victorie Laslo Djere @ 1.57; pariaza pontul aici >

Bmg
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 52.1%
Castigate: 25/48

Djere - Balsz
Pronostic: DjereCota: 1.57
Begu-Olaru / Cristian-Ruse
Pronostic: Begu-OlaruCota: 1.44
Jarry - Delbonis
Pronostic: Jarry +3.5 gameCota: 1.47
Patricia Maria Tig - Laura Siegemund
Pronostic: Siegemund -1.5 gameCota: 1.57Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
19 din 3161%+496.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here