Ponturi tenis 20 iunie 2019 – propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 20 iunie 2019 – Mult tenis avem si joi, iar eu cred ca am gasit unele pariuri bune pentru profit. Meciurile sunt extrem de spectaculoase pe iarba, dar uneori si previzibile. Vezi mai jos ce am jucat.

Pont Steve Johnson – Alexander Zverev (20.06, 16:00)

Cota pe neamt mi se pare destul de mare si trebuie atacata, mai ales ca este in scadere. Chiar nu vad cum poate scapa victoria. Jucand in Germania va fi impins de la spate de fani.
Zverev a aratat bine in primul tur si s-a vazut ca rezultatul slab de saptamana trecuta a fost intamplator. De data aceasta s-a pregatit destule zile pe iarba si jocul a capatat consistanta fata de evolutia de la Stuttgart. A servit foarte bine, a avansat metodic la fileu, iar forehand-ul este distrugator.
Johnson este un jucator de serviciu si cam atat. Chiar nu cred ca ii poate face fata numarului 5 ATP. Este destul de greoi in deplasare, cand este pus sub presiune clacheaza de obicei, asa ca nimic nu il recomanda aici. Este clar inferior si la retur.

Pont: Victorie Alexander Zverev, cota 1.55 (Propus de Bmg)

Ponturi tenis 20 iunie 2019: Stan Wawrinka vs Nicolas Mahut (19.06, 16:30)

Eu chiar nu vad ce emotii poate avea aici elvetianul. Stan vine dupa sfert de finala la Roland Garros si arata bine. In ultimul timp si-a ridicat nivelul de joc foarte mult si imi pare greu de crezut sa cedeze vreun set. A mers ceas in primul tur cu Evans, jucator ce mi se pare peste adversarul de joi.
Mahut nu cred ca poate surprinde cu nimic. Serviciul nu mai are forta din urma cu cativa ani, este destul de greoi in deplasare si nu il vad deloc bine. Nici nu a impresionat la ultimele turnee jucate, asa ca nimic nu il recomanda.
Stan mi se pare superior la toate capitolele si in general incepe tare meciurile. Ma astept sa faca diferenta destul de repede.

Pont: Wawrinka castiga primul set si meciul, cota 1.75 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 53.6%
Castigate: 15/28

Steve Johnson - Alexander Zverev
Pronostic: Victorie ZverevCota: 1.55
Stan Wawrinka vs Nicolas Mahut
Pronostic: Wawrinka 1 set si meciulCota: 1.75Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here