Ponturi tenis 20.01.2021

0

Singura competiție aflată la un nivel mai ridicat decât cele ITF este turneul Challenger de la Istanbul, care se desfășoară pe hard indoor. Mai sunt mai puțin de 3 săptămâni până începe Australian Open, așa că până atunci ne concentrăm pe turneele aflate în desfășurare.

Pronosticuri tenis 20 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Una din ultimele partide din primul tur de la Istanbul va fi confruntarea dintre Huesler și Istomin, unde consider că elvețianul se va impune la o diferență de cel puțin 3 game-uri. Marc-Andrea a jucat foarte bine în 2021 pe hard indoor, așa că mă aștept să debuteze cu brio și în acest sezon.

Adversarul său, Denis, este un tenismen cu mare experiență, însă a ajuns la vârsta de 34 de ani și în ultimii ani n-a mai reușit să joace la un nivel înalt, înregistrând în 2019 și 2020 mai multe înfrângeri decât victorii.

Huesler are entuziasmul și tinerețea de partea sa, dar și moralul ridicat, fiindcă a jucat foarte bine în 2020, iar un eventual parcurs cât mai lung la acest turneu ar însemna automat și ocuparea celui mai bun loc al carierei în clasamentul ATP.

Marc-Andrea Huesler - Denis Istomin
Pronostic: -2.5 game-uri Huesler Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cotat drept favorit de către casele de pariuri, Zhizhen Zhang consider că ne va oferi un prim set foarte scurt în fața lui Facundo Bagnis, diferența dintre cei doi pe această suprafață rapidă fiind una destul de semnificativă.

De-a lungul celor 17 sezoane jucate în circuitul ATP, Facundo a jucat un singur meci pe hard indoor, așadar alte comentarii sunt de prisos în ceea ce privește rezultatele sale pe această suprafață. Mai mult decât atât, nici pe hard indoor n-a strălucit, unde a bifat doar 28 victorii din 69 partide jucate, adică un procentaj de 40%.

Nici Zhang n-a jucat foarte mult pe hard indoor, însă pe hard outdoor are peste 240 meciuri disputate, așadar este o diferență certă între cei doi. Argentinianul participă la acest turneu doar pentru că nu sunt competiții pe zgură aflate în desfășurare și cred că va fi eliminat clar și dominat încă din primul set.

Facundo Bagnis - Zhizhen Zhang
Pronostic: Sub 9.5 game-uri în primul set Cota: 2.12

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here