Ponturi tenis 21 iunie 2019 – propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 21 iunie 2019 – pentru ziua de vineri o sa fortez ceva pariuri la cote mari. Multe dintre meciuri sunt mult mai echilibrate decat o arata cotele.

Ma axez iarasi exclusiv pe cele mai mari turnee ale saptamanii, de data aceasta strict la fete. Citeste in continuare analizele.

Pont Barbora Strycova – Kristyna Pliskova (21.06, 13:30)

Aici nu sunt de acord cu cotele oferite la case de pariuri si cred ca putem face profit la numarul total de game-uri. Chiar nu o vad asa mare favorita pe Strycova si cred ca va avea un meci greu.
Ma astept la un meci lung, asta in special pentru ca avem fata in fata doua jucatoare care stau bine la capitolul serviciu. Fiind un joc pe iarba, cred ca se poate face destul de greu break.
Chiar daca porneste cu a doua sansa, Pliskova mi se pare jucatoarea mai in forma, care vine dupa cinci victorii aici, asa ca va tine aproape. Are un serviciu foarte puternic si lovituri napraznice din spatele terenului.
Ambele meciuri jucate de Barbora aici au trecut peste limita de game-uri de mai jos.

Pont: Peste 20.5 gameuri, cota 1.70 (Propus de Bmg)

Ponturi tenis 21 iunie 2019: Belinda Bencic – Amanda Anisimova (14:30)

Si aici astept un meci echilibrat, extrem de lung, cu un numar mare de game-uri jucate. Avem fata in fata doua jucatoare ce sunt avantajate de aceasta suprafata si ma bazez in special pe asta. Ambele lovesc puternic din spatele terenului, urca foarte bine la fileu si fac puncte usor pe propria serva. Diferenta consider ca se va face destul de greu.
Cele doua sunt apropiate si in ierarhia WTA iar asta arata ca sunt de valori sensibil egale.
Chiar daca Bencic are prima sansa la pariuri, sa nu uitam ca adversara vine dupa semifinala la Roland Garros si doua meciuri bune aici.
Ambele meciuri jucate de Bencic aici au trecut peste limita de game-uri propusa mai jos.

Pont: Peste 20.5 gameuri, cota 1.65 (Propus de Bmg)

Pont Venus Williams – Ashleigh Barty (21.06, 16:00)

Chiar nu vad ce emotii poate avea aici campioana de la Roland Garros. Barty este in forma maxima si da acum peste o adversara care nu a mai aratat mare lucru in ultimii ani. Nu se poate impiedica.
Daca in primul meci pe iarba australianca a castigat mai greu, in a doua partida s-a vazut ca si-a intrat in ritm si cred ca poate face spectacol. Oricum, iarba este suprafata care o avantajeaza cel mai mult pe Barty. Ea a castigat in minim de seturi ambele partide jucate aici.
Interesant ca in ultimele noua meciuri jucate, Ashleigh a pierdut doar doua seturi. Joaca minunat in aceasta perioada, la serviciu este impecabila, iar din punct de vedere tehnic si al deplasarii este clar peste Venus.

Pont: Ashleigh Barty castiga 2-0, cota 1.80 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 54.1%
Castigate: 20/37

Barbora Strycova - Kristyna Pliskova
Pronostic: Peste 20.5 gameCota: 1.70
Belinda Bencic - Amanda Anisimova
Pronostic: Peste 20.5 gameCota: 1.65
Venus Williams - Ashleigh Barty
Pronostic: Barty 2-0Cota: 1.80Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here