Ponturi tenis 22.07.2019 propuse de Bmg

0

Luni avem cateva turnee bune la tenis si cred ca putem face profit. Am gasit doua pariuri si mai jos ti le si detaliez. Mai avem o saptamana din iulie si eu consider ca bilantul poate fi redresat cu putina atentia.

Vezi mai jos selectiile mele, la cota bune.

Ponturi pariuri Benoit Paite – Jaremy Chardy (ora 16:30)

Eu astept aici o inclestare total dezechilibrata intre acesti doi francezi si cred ca favoritul se poate impune la handicap sau chiar in minim de seturi. Benoit este in mod cert jucatorul mai bun, mai legat si cu un bagaj de lovituri mai variat. Merg pe el.

Trebuie precizat ca Paire este cu 52 de pozitii mai bine claat in ierarhia ATP decat adversarul, iar zgura i-a adus succes in 2019. S-a miscat bine la Roland Garros, a castigat trofeul la Lyon si Marrakech, asa ca totul il recomanda, mai ales ca Jeremy face un an foarte slab.

Pont: Benoit Paire -1.5 game-uri @ 1.89; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Leonardo Mayer – Rudolf Molleker (ora 19:30)

Favoritul nu poate avea emotii aici in opinia mea si aleg un handicap asiatic in care am foarte mare incredere. Mayer este jucatorul mai experimentat si mai bun pe zgura. Serveste bine, urca inteligent la fileu, iar din spatele terenului are calitatea sa domine punctele. Chiar nu vad un capitol la care sa ii fie inferior adversarului.

Molleker este un tanar de doar 18 ani, care nu intra in acest moment in top 150 ATP. Diferenta de calitate dintre cei doi este destul mare, plus ca neamtul a pierdut patru din ultimele cinci meciuri jucate si forma nu il recomanda.

Pont: Leonardo Mayer -2.5 game-uri @ 1.59; pariaza pontul aici >

Bmg
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 53.1%
Castigate: 26/49

Paire - Chardy
Pronostic: Paire -1.5 gameCota: 1.89
Mayer - Molleker
Pronostic: Mayer -2.5 gameCota: 1.59Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here