Ponturi tenis 22.02.2021

0

După ce ieri s-a încheiat primul Grand Slam al anului, săptămâna aceasta avem parte de 3 turnee ATP: Cordoba, Singapore și Montpellier, respectiv un turne WTA: Adelaide. Mai jos regăsești ponturile alese pentru prima zi a săptămânii.

Pronosticuri tenis 22 februarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Revenirea francezului Tsonga în circuitul ATP după o pauză de un an va fi în fața lui Sebastian Korda, unde anticipez un debut de meci strâns, cu egalitate după primele 4 game-uri.

Chiar dacă nu are meciuri în picioare, să nu uităm ce experiență are francezul în circuitul ATP și totodată faptul că serviciul este principalul său atuu.

Suprafața de la Montpellier este una foarte rapidă, unde ambii tenismeni se simt excelent și nu-i văd să ofere șanse de break încă din primele game-uri.

Sunt sigur că Jo își dorește să ofere un tenis de calitate și să demonstreze că încă mai poate juca la nivel înalt, iar de cealaltă parte, Korda deja a început excelent anul, cu turneu câștigat la Quimper, așadar se anunță un meci foarte interesant între cei doi jucători.

Jo-Wilfried Tsonga - Sebastian Korda (ora 20:00)
Pronostic: Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2 Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Sunt de părere că italianul se va impune la o diferență de minim 3 game-uri, având nivelul mult mai ridicat decât cel al adversarului său.

Gaston este beneficiarul unui wild card și cu toate că va juca în țara sa natală, nu-l văd să aibă atuurile necesare să-l pună în dificultate pe adversarul său.

Sonego s-a remarcat anul trecut în special pe hard indoor, unde toate cele 6 victorii au fost obținute în minimul de seturi, așadar dacă va juca din nou la fel ca în acea perioadă, cred că vom avea parte de un scenariu asemănător.

Lorenzo Sonego - Hugo Gaston (ora 17:00)
Pronostic: -2.5 game-uri Sonego Cota: 1.68

Click aici pentru a paria acest pronostic
Prima confruntare directă dintre Daniel Galan și Jozef Kovalik consider că va fi una echilibrată, cu minim 22 game-uri disputate, urmând să se afle față în față 2 zguriști la bază, care se vor duela pe suprafața lor favorită.

Nu se poate spune că vreunul din cei doi este favorit cert, având în vedere că trec prin perioade asemănătoare: Galan are 2 victorii pe zgură din 5 meciuri jucate în acest an, în timp ce adversarul său a câștigat tot 2 partide, din 4 meciuri disputate.

Ambii tenismeni vin după partide jucate pe zgură, așadar sunt deja adaptați la suprafața pe care se va disputa acest duel și îmi este greu să cred că vom vedea o victorie clară a vreunuia dintre cei doi.

Daniel Galan - Jozef Kovalik (ora 23:00)
Pronostic: Peste 21.5 game-uri Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here