Ponturi tenis 23.07.2019 propuse de Bmg

0

Oferta vasta la tenis, dar dupa o luna atat de proasta la fotbal, ma simt nevoit sa risc totul in aceasta ultima saptamana. Tocmai de aceea, am ales in acest articol cateva pariuri “de incercat”, la cote foarte mari. Vezi mai jos selectiile si analizele.

Ponturi pariuri Gian Marco Moroni – Tommy Robredo (ora 12:30)

Chiar daca ibericul se apropie de 40 de ani, tine minte ca el este mai bine clasat in ierarhia ATP si cred ca are forta sa castige destul de lejer aceasta partida. Robredo este in forma si ma bazez pe asta. A castigat doua turnee luna trecuta, iar la Umag si Milano a fost depasit doar de jucatori mult mai bine cotati.

Moroni nu ma impresioneaza cu nimic iar lipsa de experienta se va vedea in fata lui Tommy, mai ales ca acest adversar este un specialist al zgurei. Spaniolul este mai tehnic, serveste destul de mine si am incredere in el.

Pont: Victorie Tommy Robredo @ 1.75; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Duran G / Molteni A – Lorenzi P / Sonego L (ora 16:00)

Aici eu nu sunt de acord cu cotele oferite la case de pariuri si consider ca perechea din Italia poate face surpriza. Merg cu mare incredere pe un 2 final.

Chiar daca Duran si Molteni sunt jucatori exclusiv de dublu si joaca impreuna de ceva timp, sa nu uitam ca forma nu ii recomanda deloc. Au pierdut cinci din ultimele sase partide disputate si nu ii vad deloc bine. Important de precizat ca toate acele meciuri s-au disputat pe zgura.

Lorenzi si Sonego sunt italieni tenace, greu de rapus si a caror suprafata preferata este zgura. Nu vad de ce nu ar face pereche buna la dublu.

Pont: Victorie Lorenzi P / Sonego L @ 2.80; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Alexey Zakharov – Marcelo Tomas Barrios Vera (ora 17:00)

O surpriza anticipez si aici, in turneul Challenger de la Binghampton. Rusul mi se pare mai bun pe aceasta suprafata, in special prin prisma serviciului, pe cand adversarului sau nu ii prieste suprafata rapida. Cota mare mi se pare de atacat.

Barrios Vera traverseaza si o forma modesta. Sezonul de hard este pana acum dezastruos pentru el si a iesit din primul meci la fiecare din ultimele trei turnee disputate.

Alexey vine dupa sfert de finala la Telavi, a mai facut luna aceasta si o semifinala la Wroclaw, asa ca sunt sanse destul de mari pentru o surpriza.

Pont: Victorie Alexey Zakharov @ 4.60; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Joshua Peck – Tobias Simon (ora 18:30)

Eu anticipez aici un joc bun facut de Peck si cred ca poate castiga partida. Am incredere in el, mai ales pe aceasta suprafata. Joaca in fata propriilor fani si are sanse mari.

Tobias Simon este un jucator de zgura. A jucat un singur meci pe hard in ultimele doua luni, insa si acela a fost pierdut in minim de seturi, contra unui adversar modest. Sunt sigur ca va avea mari probleme mai ales ca nici forma de moment nu il recomanda. Vine dupa trei infrangeri consecutive.

Joshua Peck a jucat in ultimii ani doar tunee pe hard, suprafata care il avantajeaza si pe care se simte cel mai bine.

Pont: Victorie Joshua Peck @ 2.40; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Daniel Evans – Jason Jung (ora 19:30)

Cota mare pentru o surpriza aici, iar eu cred ca trebuie atacata. Daniel Evans nu a fost niciodata un jucator de hard si este important de precizat ca din martie nu a mai disputat vreun meci pe aceasta suprafata. Reacomodarea poate dura si nu am deloc incredere in el.

Jason Jung a trecut aici pana acum de Donald Young si Alex Bolt, doi jucatori buni de hard si care nu au reusit sa ii ia set. Oricum, el este la al doilea turneu pe hard din aceasta luna. Serveste bine, mi se pare un jucator in ascensiune si poate produce un tenis de calitate.

Pont: Victorie Jason Jung @ 3.05; pariaza pontul aici >

Bmg
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 53.8%
Castigate: 21/39

Gian Marco Moroni - Tommy Robredo
Pronostic: RobredoCota: 1.75
Duran G / Molteni A – Lorenzi P / Sonego L
Pronostic: Lorenzi P / Sonego LCota: 2.80
Alexey Zakharov – Marcelo Tomas Barrios Vera
Pronostic: Alexey ZakharovCota: 4.60
Joshua Peck – Tobias Simon
Pronostic: Joshua PeckCota: 2.40
Daniel Evans – Jason Jung
Pronostic: Jason JungCota: 3.05Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here