Ponturi tenis 23.01.2021

0

După o zi destul de bună, prima zi de weekend ne aduce semifinalele competițiilor aflate în desfășurare și merită să vedem cine va reuși să ajungă în ultimul act la turnee precum Istanbul Challenger, ITF Cairo sau cine va câștiga turneul ITF Fujairah.

Pronosticuri tenis 23 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Cea de-a doua semifinală a competiției ITF de la Cairo va avea loc între Dea Herdzelas (locul 411 WTA) și Sinja Kraus (locul 840 WTA). Prima jucătoare este favorita cu numărul 4 a competiției, iar în acest moment este practic principala candidată la câștigarea acestui turneu și consider că își va respecta acest statut și se va impune în minimul de seturi.

În primul rând, consider că este o diferență clară între cele 2 jucătoare: atât de experiență (Dea are 24 de ani, iar adversara sa doar 18), dar și de valoare: prima tenismenă a ajuns până pe locul 329 în cariera sa, în timp ce oponenta n-a trecut nici măcar în primele 700.

Cu excepția acestui debut de an, rezultatele Sinjei sunt modeste, fiind aproape egal numărul victoriilor cu cel al înfrângerilor din ultimii ani. De partea cealaltă, Herdzelas a lipsit în 2020 din cauza unei accidentări, însă 2021 pare să fie un an foarte promițător pentru aceasta.

Dea Herdzelas – Sinja Kraus (ora 10:00)
Pronostic: 2-0 Herdzelas Cota: 3.05

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un sfert de finală mult mai echilibrat decât o arată cotele consider că va avea loc în semifinalele de la Istanbul, singurul turneu cu adevărat important din această săptămână. Desfășurat pe o suprafață foarte rapidă, acest meci ne va oferi un prim set foarte strâns, cu minim 12 game-uri disputate.

În ultimul meci jucat de fiecare la Istanbul (Bonzi în sferturi și Safwat în optimi – Soeda nu s-a prezentat în sferturi), prima parte a disputelor s-a încheiat la tie-break, așa că sunt șanse destul de bune să avem parte de același scenariu și în acest meci.

Mai mult decât atât, la singura confruntare directă dintre cei doi, care a avut loc tot pe hard indoor, primul set s-a încheiat după 12 game-uri, așa că din nou o dovadă a echilibrului între cei doi tenismeni. Suprafața de la turneul din Turcia este una foarte rapidă, iar ambii jucători servesc destul de bine, însă nu excelează la retur.

Benjamin Bonzi – Mohamed Safwat (ora 10:00)
Pronostic: Peste 10.5 game-uri în primul set Cota: 3.20

Click aici pentru a paria acest pronostic
Așa cum am anticipat în faza semifinelor, Golubic a reușit să se impună în 2 seturi în fața Dariei Snigur, scor 7-5, 6-1 și consider că va continua pe aceeași lungime de undă și în ultimul act, unde am mizat pe faptul că va câștiga primul set și meciul în fața Clarei Tauson.

Finala de la Fujairah va consemna cea de-a doua confruntare directă dintre cele două jucătoare, ele întâlnindu-se și anul trecut, când Viktorija a câștigat partida în minimul de seturi cu scorul de 6-3, 6-4.

Elvețianca nu a pierdut niciun set până acum, în timp ce adversara sa a pierdut un set în primul tur, iar în semifinale a jucat doar 5 game-uri, fiindcă Nara a fost nevoită să se retragă. Golubic se află în finală și la dublu, așa că este o dovadă clară a faptului că se simte excelent pe suprafața de la această competiție și dacă va juca la fel ca și până acum sunt șanse mari să nu piardă set.

Viktorija Golubic – Clara Tauson (ora 09:00)
Pronostic: Golubic câștigă primul set și meciul Cota: 2.90

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here