Ponturi tenis 24.07.2019 propuse de Bmg

0

Suntem in fata unei noi zile pline de tenis si consider ca pot gasi cateva pariuri bune, care sa ne aduca ceva profit. Vezi mai jos analizele si pronosticurile in care am incredere.

Ponturi pariuri Jeremy Chardy – Richard Gasquet (ora 14:00)

Avem aici doi francezi care se cunosc foarte bine si care nu prea au cu ce sa se surprinda. Tocmai de aceea evit pariul pe rezultat final si consider ca vom vedea un meci destul de lung, cu un nr. ridicat de game-uri.

Ambii servesc bine in general, dar nu pot spune ca exceleaza la capitolul retur. De exemplu, in ultimii ani s-au confruntat in total de trei ori si de fiecare data pariul propus de mine mai jos a fost verde.

Statistica ne arata ca precedentele patru meciuri jucate de Richard au avut toate peste 20.5 game-uri. Echilibrul este evident aici si ma bazez pe asta.

Pont: Peste 20.5 game-uri @ 1.53; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Casper Ruud – Andrey Rublev (ora 12:30)

Si aici ma gandesc la o partida extrem de echilibrata si cred ca vom vedea seturi lungi si un numar destul de mare de game-uri.

Avem fata in fata doi jucatori care servesc bine si ma bazez pe asta. Deasemenea, niciunul nu mi se pare chiar un jucator de zgura, nu exceleaza la retur si nici ca deplasare pe fundul terenului. In general, cred ca se vor castiga game-urile de serviciu.

Ambele partide jucate aici ce cei doi s-au incadrat in pariul de mai jos. La fel s-a intamplat in cinci din anterioarele sase meciuri disputate de Ruud.

Pont: Peste 20.5 game-uri @ 1.55; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Jiri Vesely – Cedrik-Marcel Stebe (ora 14:40)

Un alt meci lung cred ca va fi aici, in turneul de la Gastad, intre doi jucatori de acelasi profil. Ambii servesc foarte bine si cu greu consider ca se poate face break.

Chiar daca Vesely este mare favorit, sa stii ca el nu are chiar cel mai bun joc pe zgura, asta pentru ca returul este punctul sau mai slab. Stebe a aratat bine in primul tur si moralul este mai bun acum, dupa ce a pus capat seriei de infrangeri.

Statistica este interesanta din acest punct de vedere. Fiecare din ultimele sapte meciuri jucate de ceh au avut cel putin 21 de game-uri.

Pont: Peste 20.5 game-uri @ 1.60; pariaza pontul aici >

Ponturi pariuri Dominic Thiem – Marton Fucsovics (ora 16:00)

Diferenta de calitate este mare aici si chiar nu vad ce emotii poate avea austriacul. Astept un succes in minim de seturi, mai ales ca adversarul nu este unul care sa ii puna probleme prin stilul de joc. Ungurul nu mi se pare chiar un jucator de zgura, asta pentru ca deplasarea pe teren este un capitol defectuos. Se bazeaza exclusiv pe serviciu, dar da peste un jucator excelent la retur.

Tinand cont ca se joaca pe zgura, Thiem ar trebui sa faca diferenta imediat. Mi se pare superior la toate capitolele si jocul sau bun s-a vazut si ieri.

Pont: Dominic Thiem -1.5 gameuri @ 1.50; pariaza pontul aici >

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 54.1%
Castigate: 20/37

Thiem - Fuscovics
Pronostic: Thiem 2-0Cota: 1.50
Jeremy Chardy - Richard Gasquet
Pronostic: Peste 20.5 gameCota: 1.53
Casper Ruud - Andrey Rublev
Pronostic: Peste 20.5 gameCota: 1.55
Jiri Vesely - Cedrik-Marcel Stebe
Pronostic: Peste 20.5 gameCota: 1.60Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here