Ponturi tenis 24 iunie 2019 propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 24 iunie 2019 – De luni incep ultimele turnee premegatoare Wimbledonului, iar eu cred ca iarba inca ne va aduce profit. Am gasit trei pariuri interesante pe care le joc si pe care ti le prezint mai jos.

Pont Hubert Hurkacz – Marco Cecchinato (24.06, 13:00)

Aici ma gandesc la un meci mult mai echilibrat decat o arata cotele si nu il vad asa mare favorit pe polonez. Acesta a avut unele probleme medicale in saptamanile trecute si nu se stie daca este apt 100%. Oricum, nu a aratat mare lucru la turneele anterioare.
Hubert este un foarte bun jucator de serviciu si cam atat. Daca de pierdut pe propria serva este destul de greu, trebuie spus ca polonezul este foarte slab la retur. Asta este ideal pentru un pariu ca al meu.
Marco este jucatorul mai bine clasat in ierarhia ATP, mai experimentat si mai bun pe fundul terenului. Serveste si el bine si cred ca va tine aproape in startul meciului, chiar daca se joaca pe iarba.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.91 (Propus de Bmg)

Ponturi tenis 24 iunie 2019: Mikhail Kukushkin – Sam Querrey (14:30)

Eu nu sunt nici aici de acord cu cotele oferite la case de pariuri, in sensul ca americanul mi se pare mare favorit. Nu cred ca Mikhail ii poate face fata, mai ales ca el este un jucator care nu exceleaza la serviciu. Chiar daca se deplaseaza bine, pe iarba va fi dificil.
La cat de bine serveste si returneaza Querrey, eu cred ca se poate impune chiar in minim de seturi. Chiar daca nu a jucat in ultima saptamana, s-a antrenat destul pe iarba si il vad mare favorit.
Kazacul nu a aratat deloc bine la precedentele doua turnee jucate pe iarba, pe cand oponentul este un specialist al acestei suprafete.

Pont: Victorie Sam Querrey, cota 1.75 (Propus de Bmg)

Pont Cameron Norrie – Jeremy Chardy (24.06, 18:00)

Foarte echilibrata mi se pare aceasta disputa si cred ca diferenta se va face foarte greu, cel putin in startul meciului. Avem aici doi jucatori care stau excelent la serviciu, indemanatici la fileu, asa ca pariul de mai jos are sanse mari.
Niciunul dintre cei doi nu exceleaza la capitolul retur sau in raliurile de pe fundul terenului. Le place jocul servici-voleu si cu greu se va face break cat timp vor fi proaspeti din punct de vedere fizic. Niciunul dintre ei nu a impresionat la turneul anterior pe iarba si cotele care il dau mare favorit pe francez cred ca sunt inselatoare.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.75 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 50.9%
Castigate: 28/55

Cameron Norrie - Jeremy Chardy
Pronostic: 2-2 dupa 4 gameCota: 1.75
Hubert Hurkacz - Marco Cecchinato
Pronostic: 2-2 dupa 4 gameCota: 1.91
Mikhail Kukushkin – Sam Querrey
Pronostic: Sam QuerreyCota: 1.75Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
21 din 3462%+514.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here