Ponturi tenis 25.01.2021

0

Ultima săptămână din luna ianuarie ne aduce în prim plan turneele Challenger de la Quimper (hard indoor) și Antalya (zgură), acestea fiind cele mai importante competiții din următoarele zile.

Pronosticuri tenis 25 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Unicul român care mai ține steagul sus în circuitul ATP, Marius Copil, încearcă să ajungă pe tabloul principal de la Quimper, iar pentru asta va juca în turul 2 al calificărilor, în fața lui Tristan Lamasine. Am mizat pe un prim set echilibrat, cu minim 10 game-uri disputate, având în vedere că suprafața de la Quimper este hard indoor, una foarte rapidă.

Copil este cunoscut pentru serviciul său foarte puternic, de altfel acesta fiind și principalul său atuu. Este outsider în acest meci, așa că este conștient de faptul că trebuie să servească excelent pentru a putea emite pretenții.

Cei doi tenismeni s-au mai aflat față în față o singură dată până acum, în 2019, tot pe hard indoor, la Olreans, când Lamasine s-a impus cu scorul de 6-4, 6-1. Și-atunci am avut parte de 10 game-uri în primul set, așa că mizez pe faptul că acest scenariu se va repeta și în 2021.

Marius Copil – Tristan Lamasine (ora 11:30)
Pronostic: peste 9.5 game-uri în primul set Cota: 1.87

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here