Ponturi tenis 26 iunie 2019 propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 26 iunie 2019 – nu pot spune ca oferta de astazi imi place, dar o sa fortez trei pariuri in care cred destul de mult. Voi juca pe iarba de la Eastbourne si Antalya. Cred ca profitul nu este departe. Citeste mai jos analizele mele.

Pont Steve Johnson – Hubert Hurkacz   (26.06, 13:00)

Aceasta disputa mi se pare extrem de echilibrata si cred ca diferenta nu se va face devreme in meci. Astept un debut de partida linistit, fara break-uri.
Trebuie spus ca avem fata in fata doi jucatori de serviciu, care fac foarte bine si jocul la fileu. Asta ajuta un pariu ca al meu si cred ca el va fi verde fara emotii. Steve este favoritul si imi pare greu de crezut sa piarda prea repede serviciul, in fata unui polonez care sta foarte rau la deplasarea pe fundul terenului si la retur.
Totusi, Hurkacz serveste extrem de tare, pune in general prima minge in teren si a trecut peste problemele fizice. Sunt sanse mari sa tina aproape de american, cel putin pe debutul de meci. L-am vazut foarte bine cu Cecchinato.
Ambii jucatori nu si-au pierdut serviciul in primul set al partidei din turul anterior si nu m-ar mira sa vedem prelungiri.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.67 (Propus de Bmg)

Pont Benoit Paire – Viktor Troicki (26.06, 13:30)

Si aici vad o disputa extrem de echilibrata, cel putin in startul meciului. Prevad un 2-2 dupa primele game-uri si diferenta se va face greu.
Acesti doi jucatori exceleaza la capitolul serviciu. Au o prima minge extrem de tare si un procentaj destul de bun in general. Va fi greu sa se faca break pe debutul de meci, atat timp cat cei doi sunt proaspeti din punct de vedere fizic.
Chiar daca Paire este favorit si mai bine clasat in ierarhia ATP, el a jucat putin pe iarba in acest an si va dura pana se va acomoda la retur. Oricum, nu exceleaza la acest capitol.
Sarbul face un sezon slab, dar mi se pare strict un jucator de seviciu. Traieste din asta, iar pe iarba cu greu pierde de propria minge.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.67 (Propus de Bmg)

Ponturi tenis 26 iunie 2019: Kyle Edmund – Cameron Norrie (18:00)

Avem aici doi britanici care se cunosc foarte bine si care cu greu se pot surprinde, mai ales pe debutul de partida. Ambii arata foarte bine la serviciu si ma bazez pe asta, mai ales ca niciunul nu se poate spune ca exceleaza la capitolul retur.
Chiar daca Edmund este favoritul, sa nu uitam ca a jucat putin pe iarba in acest sezon si poate dura pana isi intra in ritm. Oricum, Norrie nu si-a pierdut serviciul in primul tur si cred ca se va face cu greu break aici.
Ambii fac foarte bine jocul servici-voleu, nu exceleaza de pe fundul terenului, asa ca game-urile de serviciu ar trebui sa fie in general linistite.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.62 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 57.7%
Castigate: 15/26

Steve Johnson - Hubert Hurkacz 
Pronostic: 2-2 dupa 4 gameCota: 1.67
Benoit Paire - Viktor Troicki
Pronostic: 2-2 dupa 4 gameCota: 1.67
Kyle Edmund - Cameron Norrie
Pronostic: 2-2 dupa 4 gameCota: 99.99Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here