Ponturi tenis 26.02.2021

0

Ne apropiem ușor ușor de către fazele finale ale competițiilor aflate în desfășurare în această săptămână și anume: turneele ATP de la Cordoba, Singapore și Montpellier, respectiv turneul WTA de la Adelaide.

Pronosticuri tenis 26 februarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
A 6-a confruntare directă dintre Schwartzman și Ramos-Vinolas consider că ne va aduce un prim set dezechilibrat, cu maxim 9 game-uri disputate.

Diego are prima șansă aici, jucând în țara sa natală și fiind în acest moment tenismenul aflat la un nivel mai înalt. L-a învins de fiecare dată pe adversarul său, iar în 4 din cele 5 dispute directe, prima parte a întâlnirii n-a avut nevoie mai mult de 9 game-uri pentru a stabili câștigătorul.

Schwartzman a început în forță turneul, pierzând doar 4 game-uri în fața italianului Cecchinati și dacă va juca la fel, va câștiga lejer primul set. Oponentul său are un complex psihic în fața argentinianului și nu cred că va trece peste el.

Diego Schwartzman - Albert Ramos-Vinolas (ora 01:00)
Pronostic: Sub 9.5 game-uri în primul set Cota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Prima dispută directă dintre Roberto Bautista-Agut și Ugo Humbert cred că ne va aduce un debut de meci echilibrat, cu egalitate după primele 6 game-uri, scor 3-3.

La fel ca și bookmakerii și eu mă aștept la un duel strâns, fiind destul de anticipat cine se va impune.

Cei doi tenismeni au stiluri de joc diferite: Bautista-Agut stă excelent în defensivă și este tehnic, deplasându-se foarte rapid în teren, în timp ce Humbert lovește puternic și decisiv aproape de fiecare dată.

Luând în calcul că suprafața de la Montpellier este una foarte rapidă, nu cred că vor apărea șanse de break încă din primele game-uri, ci vor merge „cap la cap” până la scorul de 3-3.

Roberto Bautista-Agut - Ugo Humbert (ora 20:00)
Pronostic: Scorul după primele 6 game-uri (Set 1): 3-3 Cota: 2.20

Click aici pentru a paria acest pronostic
O cotă ridicată, dar care merită încercată am ales pentru duelul dintre Dennis Novak și Peter Gojowczyk și anume că primul set va avea nevoie de „prelungiri”, adică de cel puțin 12 game-uri disputate.

Cu toate că Novak este zgurist la bază, el a jucat excelent în cele 2 partide de la Montpellier, iar de fiecare dată a avut nevoie de tie-break pentru a se impune în primul set.

La fel ca și adversarul său și Gojowczyk a jucat excelent, el fiind nevoit să participe în calificări, așadar se vor afla față în față 2 tenismeni în mare formă.
Suprafața turneului din Franța este una foarte rapidă, iar miza este una destul de importantă: semifinală de turneu ATP 250, așadar îi văd pe cei doi să ofere tot ce au mai bun și să nu cedeze inițiativa în primul set.

Dennis Novak - Peter Gojowczyk (ora 16:00)
Pronostic: Peste 10.5 game-uri în primul set Cota: 3.15

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here