Ponturi tenis 27 iunie 2019 propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 27 iunie 2019 – vine sfarsitul de samptamana si meciurile sunt din ce in ce mai putine. Totusi, eu cred ca am gasit ceva pariuri bune, care sa ne aduca profit.
Am spus de atatea ori ca iarba imi place si propun pariuri interesante. Vezi mai jos ce am jucat.

Pont Angelique Kerber – Simona Halep  (27.06, 14:30)

Aleg aici un pariu pe nemtoaica, o jucatoare de forta care consider ca poate servi destul de multi aisi. Ea exceleaza la acest capitol, iar pe iarba este si mai puternica. Avand in fata o adversara care returneaza bine, eu sunt sigur ca Angelique va forta la serviciu chiar si pe a doua minge. Este un joc de mare presiune si asta conteaza.
Sa stii ca ma gandesc chiar la o partida de trei seturi, asa ca va fi destul timp pentru ca asii cat si dublele greseli sa se adune in dreptul lui Kerber. Retine ca vorbesc aici despre un handicap asiatic cu returnare totala de miza.

Pont: Angelique Kerber asi si duble greseli – Peste 5 (HA), cota 1.97 (Propus de Bmg)

Pont Lorenzo Sonego vs Adrian Mannarino (27.06, 14:40)

Foarte echilibrata mi se pare aceasta disputa si cred ca diferenta se va face greu si nu pe debutul de partida. Avem aici doi jucatori buni la serviciu si break-ul nu va veni imediat.
Chiar daca porneste cu a doua sansa, trebuie spus ca Sonego nu si-a pierdut inca serviciul in primele doua meciuri aici. Exceleaza la acest capitol.
Mannarino este unul dintre cei mai buni francezi pe iarba, serveste si el foarte bine si nu degeaba este favorit. Chiar nu il vad sa isi piarda serviciul atat de repede in fata unui adversar destul de modest pe partea de retur.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.67 (Propus de Bmg)

Ponturi tenis 27 iunie 2019: Taylor Harry Fritz – Hubert Hurkacz (15:50)

Avem aici doi jucatori foarte solizi pe partea de serviciu si ma bazez pe asta. Tocmai de aceea nu cred ca se va face break prea repede in meci. Avem un duel extrem de echilibrat, intre doi oameni apropiati ca valoare dar si in ierarhia ATP.
Polonezul a aratat foarte bine la serviciu in primele doua tururi aici. Ieri nu si-a pierdut serviciul cu Johnson, ba chiar adversarul a avut o singura minge de break. Serveste tare si pe iarba asta conteaza mult.
Americanul are si el ca punct forte serviciul, iar Hubert nu exceleaza la capitolul retur. Avem doi oameni greoi pe fundul terenului, iar asta ajuta un pariu ca al meu.

Pont: Scorul dupa 4 gameuri : 2-2, cota 1.65 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 53.8%
Castigate: 21/39

Angelique Kerber - Simona Halep
Pronostic: Kerber peste 5 asi si dubleCota: 1.97
Lorenzo Sonego vs Adrian Mannarino
Pronostic: 2-2 dupa 4 gameCota: 1.67
Taylor Harry Fritz - Hubert Hurkacz
Pronostic: 2-2 dupa 4 gameCota: 1.65Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here