Ponturi tenis 27.01.2021

0

După 2 zile consecutive în care partidele din primul tur de la Antalya au fost amânate din cauza ploii, sperăm că astăzi se va juca, fiindcă altfel vom vedea câte 2 tururi în aceeași zi. Totodată, competiția de la Quimper continuă, cu partide foarte interesante.

Pronosticuri tenis 27 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Prima confruntare directă dintre Ilya Marchenko și Gregoire Barrere consider că va fi una extrem de strânsă, cu un prim set care va avea nevoie de „prelungiri” pentru a se decide câștigătorul, în cadrul optimilor de finală de la Quimper.

Se vor afla față în față 2 tenismeni care preferă suprafețele rapide, având numai pe hard indoor peste 270 meciuri jucate de fiecare, un număr de-a dreptul impresionant din punctul meu de vedere.

Barrere este favorit datorită faptului că joacă în țara sa natală și totodată este câștigătorul ediției de anul trecut a turneului de la Quimper, însă experiența este de partea ucraineanului, fiind cu 7 ani mai în vârstă. Totodată, Ilya este venit din calificări, astfel că se poate spune că se simte la fel de bine pe această suprafață precum Gregoire și ne așteaptă un meci atractiv, unde-i văd pe cei doi mergând cap la cap în debutul meciului.

Ilya Marchenko - Gregoire Barrere (ora 19:00)
Pronostic: Peste 10.5 game-uri în primul set Cota: 3.45

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here