Ponturi tenis 27.03.2021

Scris de ABrt26/03/2021

După o zi total nefastă, cu multe rezultate neașteptate, astăzi continuă partidele din cadrul turneelor aflate în desfășurare, cu foarte multe meciuri interesante. Va fi și ziua în care Simona Halep va juca în turul 3, unde sperăm să reușească să obțină victoria.

Pronosticuri tenis 27 martie 2021

Yuichi Sugita – Stephan Stricker (ora 16:00) ponturi pariuri

Principalul favorit de la Lugano, Yuichi Sugita, este considerat outsider în disputa cu Stephan Stricker, însă eu nu sunt de aceeași părere, ci cred că japonezul va reuși să se califice în finala acestui turneu Challenger.

Yuichi este tenismenul cu mai multă experiență, având 32 de ani și foarte multe meciuri jucate în competițiile ATP, el fiind fost număr 36 ATP, comparativ cu oponentul său, care este un tânăr de 18 ani, necunoscut și care nici măcar n-a fost în primii 800 jucători ATP.

Cu peste 150 meciuri jucate pe hard indoor, Sugita va știi cum să abordeze acest meci și își dorește să-și respecte statutul de favorit și să câștige turneul, ca să ajungă din nou în top 100 ATP.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Yuichi Sugita – Stephan Stricker (ora 16:00)
Pronostic: 
Victorie Sugita
Cota: 
2.49 @

Jordan Thompson – Milos Raonic (ora 17:00) ponturi pariuri

În ciuda faptului că „pe hârtie”, favorit cert este Milos Raonic, cred că situația va sta diferit în primul set, iar Jordan Thompson va reuși să aducă echilibrul în prima parte a întâlnirii.

Mizez pe un prim set echilibrat, care va avea nevoie de prelungiri, având în vedere că va fi pentru prima dată când cei doi tenismeni se vor afla față în față.

Milos este cunoscut pentru serviciul său imbatabil, în timp ce Thompson compensează cu faptul că deja este intrat în ritmul competiției și totodată el se simte foarte bine pe hard outdoor. Servește și el destul de bine și cred că nu vom vedea șanse de break în primul set al disputei.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Jordan Thompson – Milos Raonic (ora 17:00)
Pronostic: 
Peste 10.5 game-uri în primul set
Cota: 
2.85 @

Zizou Bergs – Quentin Halys (ora 17:00) ponturi pariuri

Cea de-a doua semifinală a competiției Challenger de la Lille consider că ne va aduce un prim set cu minim 12 game-uri disputate între Bergs și Halys.

Așa cum o arată și cotele oferite de bookmakeri, se anunță un meci echilibrat, fiind destul de greu de anticipat cine va reuși să obțină victoria.

Cu toate că Bergs trece printr-o perioadă excelentă, cu 16 victorii din 18 meciuri jucate pe hard indoor, Halys este mai experimentat și totodată joacă la un turneu unde mereu s-a simțit bine, ajungând și în 2019 în semifinale.

Quentin și Zizou servesc excelent, suprafața de la Lille fiind foarte rapidă și astfel vine în avantajul unor jucători de acest gen.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Zizou Bergs – Quentin Halys (ora 17:00)
Pronostic: 
Peste 10.5 game-uri în primul set
Cota: 
3.25 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: