Ponturi tenis 28 iunie 2019 propuse de Bmg

0

Ponturi tenis 28 iunie 2019 – avem meciuri putine vineri la turneele de tenis, care au ajuns in faza semifinalelor. Am ales totusi doua pariuri in care am mare incredere, ambele din competitia fetelor de la Eastbourne. Vezi mai jos ce am jucat.

Pont Ons Jabeur – Angelique Kerber  (28.06, 13:00)

Diferenta de calitate este foarte mare aici si se vede asta si in ierarhia WTA, nemtoaica fiind mai bine clasata cu peste 50 de pozitii. Merg pe un succes categoric al acesteia si chiar nu cred ca poate intampina probleme.
Kerber a aratat foarte bine in turneu si nu i-a dat nicio sansa ieri Simonei Halep. Este in forma si nu a pierdut pana acum set la Eastbourne. Serveste minunat, loveste foarte tare si totul o recomanda.
Ons Jabeur vine din calificari, a jucat mai mult si din punct de vedere fizic poate suferi. Nu o vad deloc bine si chiar nu gasesc un capitol la care ea sa fie superioara.

Pont: Angelique Kerber si sub 19.5 gameuri, cota 1.97 (Propus de Bmg)

Pont Kiki Bertens – Karolina Pliskova (28.06, 14:15)

Eu astept aici un duel mult mai echilibrat decat o arata cotele si chiar nu o vad deloc favorita pe Pliskova. Aleg un handicap pe olandeza si sansele de reusita mi se par foarte mari.
Bertens a aratat excelent pana acum la Eastbourne si a pierdut un singur set. Iarba ii prieste si in acest an a facut finala la Hertogenbosch. Aceasta este suprafata ei preferata, mai ales ca loveste mingea in forta. Tot ea a castigat si ultimele doua confruntari directe si are un avantaj moral.
Bertens mi se pare jucatoarea mai buna la serviciu si mult mai mobila de pe fundul terenului. Are multe atuuri de partea sa si chiar daca va fi sa piarda, nu cred ca diferenta va fi chiar mare.

Pont: Kiki Bertens +4.5 gameuri, cota 1.50 (Propus de Bmg)

Bmg
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 53.1%
Castigate: 26/49

Jabeur - Kerber
Pronostic: 2 si sub 19.5 gameuriCota: 1.97
Bertens - Pliskova
Pronostic: Bertens +4.5 gameuriCota: 1.50Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here