Ponturi tenis 29.01.2021

Scris de ABrt29/01/2021

După o zi excelentă, în care am avut 4 ponturi câștigătoare din tot atâtea oferite, astăzi continuăm cu turneele de la Antalya și Quimper, unde ne apropiem treptat-treptat către semifinale și finale.

Pronosticuri tenis 29 ianuarie 2021

Constant Lestienne – Brandon Nakashima (ora 12:00) ponturi pariuri

Mizez pe francezul Lestienne în disputa cu Nakashima și consider că acesta va reuși să acopere handicapul și nu va pierde la o diferență mai mare de 4 game-uri. Va juca în țara sa natală, la un turneu unde se află la cea de-a 6-a participare și pentru prima dată este calificat în sferturile de finală.

De partea cealaltă, Nakashima este la prima participare, el fiind genul de jucător care mai mult a participat la turneele din America decât cele din Europa. Oponentul său, Constant, n-a pierdut set până acum și mi se par mult mai dezechilibrate cotele decât situația care va fi în teren.

În cele 7 înfrângeri de anul trecut de pe hard indoor, Lestienne a reușit în 5 din acestea să acopere acest handicap. Mai mult decât atât, la ultimele 2 participări la Quimper, când a fost eliminat în optimile de finală, nici atunci n-a pierdut la o diferență mai mare de 4 game-uri.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Constant Lestienne – Brandon Nakashima (ora 12:00)
Pronostic: 
+4.5 game-uri Lestienne
Cota: 
1.75 @

Filip Horansky – Kacper Zuk (ora 12:00) ponturi pariuri

Un sfert de finală neașteptat va avea loc între Filip Horansky (locul 184 ATP) și Kacper Zuk (locul 267), fiind 2 tenismeni care au obținut victorii neașteptate în tururile precedente. Totuși, s-au calificat pe merit și mă aștept să ne ofere un meci încins, echilibrat încă de la început.

Consider că vom avea egalitate după primele 6 game-uri fiindcă i-am urmărit pe amândoi și au servit excelent până acum, iar un sfert de finală înseamnă destul de mult pentru amândoi, așa că îi văd la fel de motivați și determinați.

Mai mult decât atât, Filip și Kacper nu s-au mai aflat față în față până acum, astfel că îmi este greu să cred că vreunul dintre cei doi va reuși să domine începutul de meci într-o manieră categorică și să reușească break-ul. Suprafața de la Quimper este foarte rapidă și este în avantajul celor care servesc bine, precum Horansky și Zuk.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Filip Horansky – Kacper Zuk (ora 12:00)
Pronostic: 
Scorul după primele 6 game-uri (Set 1): 3-3
Cota: 
2.67 @

Benjamin Bonzi – Ilya Marchenko (ora 12:00) ponturi pariuri

Sunt de părere că prima confruntare directă dintre Benjamin Bonzi și Ilya Marchenko ne va oferi un debut de meci foarte strâns, unde vom avea parte de „prelungiri” în primul set. Sunt 2 tenismeni care preferă suprafețele rapide, iar cea de la Quimper este fix pe stilul acestora și cred că vor profita de acest aspect.

Benjamin trece printr-o perioadă excelentă, aflându-se la cea mai bună clasare a carierei și venind după finala de la Istanbul, în timp ce Ilya compensează cu experiența, fiind fost număr 49 ATP și cu 9 ani mai în vârstă decât oponentul său.

Luând în calcul că nu s-au mai întâlnit până acum, nu cred că va risca niciunul în debutul partidei, ci va analiza jocul adversarului, iar până va reuși unul dintre cei doi să preia inițiativa, se vor disputa câteva game-uri bune.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Benjamin Bonzi – Ilya Marchenko (ora 12:00)
Pronostic: 
Peste 10.5 game-uri în primul set
Cota: 
3.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: