Ponturi tenis – Filip Horansky – Mirza Basic – ATP Challenger Andria – 21.11.2017

125

Turneele din circuitul ATP au luat sfarsit pentru acest sezon, iar saptamana asta se mai desfasoara turnee in circuitul Challenger, la Adria, Italia, Rio de Janeioro si Bangalore, India. In jurul orelor 12:00, in primul tur al turneului de la Adria, va avea loc partida dintre slovacul Filip Horanksy si bosniacul Mirza Basic.

Filip Horansky

 • Jucatorul slovac, in varsta de 22 de ani, ocupa in acest moment locul 261 in clasamentul ATP de simplu.
 • Datorita pozitiei in clasament, a fost nevoit sa participe in acest sezon in special la turnee din circuitul ITF si Challenger, unde cele mai bun rezultate au fost adjudecarea titlurilor ITF din aceasta vara in Slovacia, Austria si Elvetia.
 • In ultimele 2 saptamani, a luat parte la turneele Challenger din USA, disputate indoor, unde a fost eliminat in turul secund la Charlotesville si in calificari la Knoxville.

Mirza Basic

 • Tenismenul bosniac in varsta de 26 de ani ocupa in acest moment pozitia 149 in clasamentul ATP.
 • In acest sezon a participat doar la turnee din circuitul Challenger, iar cel mai bun rezultat la acest nivel este victoria de la Guadalajara din luna martie.
 • Accederea in semifinalele competitiei de la Moscova este cea mai buna performanta din acest sezon pentru jucatorul bosniac, iar saptamana trecuta a ajuns pana in semifinalele turneului Challenger de la Brescia, fiind invins de catre Lukas Lacko.

Intalniri directe

Meciul din turneul Andria va fi prima intalnire intre cei doi jucatori, neavand sansa de a se intalni pana acum in circuitul ATP.

Filip Horansky – Mirza Basic cote pariuri 12: 4.33 1.20
CLICK AICI oferta de pariuri pentru acest meci

Pronostic Filip Horansky – Mirza Basic

 • In meciul dintre celi doi vor predomina punctele echilibrate, fiecare dintre ele incercand sa se bazele pe serviciul foarte bun care le ofera avantaj in puncte.
 • Mirza Basic porneste ca favorit in aceasta partida, fiind jucatorul mult mai experimentat, cu multe meciuri importante la activ, in timp ce adversarul sau a luat parte doar la turnee de nivel inferior in cariera, iar rezultatele din ultimele turnee ii dau o mare incredere in accdeerea in fazele superioare ale acestui turneu.
 • PROMO: Vrei sa pariezi de pe mobil? Vezi AICI cum poti obtine un pariu gratuit de 40 RON! (oferta valabila pentru primul pariu plasat de pe un dispozitiv mobil)
 • Pronosticul acestui meci este victoria lui Mirza Basic in minimum de seturi, acesta incercand sa preia initiativa partidei inca de la inceput, fara a avea mari probleme in fata adversarului sau, care va fi sustinut de publicul gazda.

Pont: Mirza Basic sa castige cu 2-0 la seturi @1.60 a aceasta casa de pariuri 

Bilant autor (Tennis.tipster.92) noiembrie 2017 : castigate 16,  pierdute 12, anulate 1

Top tipsteri in luna noiembrie:

 1. Lucmi7 78.57% (11C-3P) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
 2. Florin1981 72.73% (8C-3P) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
 3. Blancone 70% (63C-27P) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

Save

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here