Ponturile zilei ACS Poli Timişoara – Steaua Bucureşti (13.09.2015)

283

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturile zilei ACS Poli Timişoara – Steaua Bucureşti (13.09.2015) – În Banat se va disputa astăzi de la ora 21:00 ultima partidă a zilei din Liga 1, ACS Poli Timişoara urmând să primească vizita Stelei.

Echipa pregătită în prezent de Florin Marin vine după două succese cu acelaşi scor de 1:0, ambele în propriul fief. Mai întâi a acumulat opt puncte în clasamentul Ligii 1 după ce a trecut de Concordia Chiajna, după care s-a calificat în sferturile Cupei Ligii , trecând de Petrolul Ploieşti. Interesant este faptul că bănăţenii au marcat exact un gol în fiecare din ultimele patru partide jucate pe teren propriu în campionat.

Scutaru, Doman, Croitoru şi Pedro Henrique sunt în continuare accidentare. În plus, Bărbuţ este suspendat.

Steaua Bucureşti pare a intra pe făgaşul normal. Echipa campioană a României a obţinut victorii în ultimele două etape şi astfel a acumulat 16 puncte, cu care se află pe locul cinci. Steaua poate trece chiar pe poziţia secundă, măcar până mâine seară, dacă va reuşi să se întoarcă cu toate cele trei puncte din Banat. Teoretic n-ar trebui să-i fie foarte greu, dat fiind faptul că ea se descurcă mai bine departe de propria arenă. În patru deplasare a obţinut nouă puncte, singurul joc extern nereuşit fiind cel de pe terenul liderului.

Nu sunt probleme de efectiv în echipa campioană a României, Mirel Rădoi putând astfel să alinieze diseară cel mai bun 11 posibil.

ACS Poli Timişoara – Steaua Bucureşti echipe probabile:
ACS Poli Timişoara (4-1-4-1): Kirschstein – Belu, Luchin, Cânu, D. Popescu – Sarmov – Zicu, Fernando Llorente, Javi Hernández, Goga – Elek
Steaua Bucureşti (4-2-3-1): Fl. Niță – Alcénat, Varela, Toșca, Guilherme – Muniru, L. Filip – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Tadé

Steaua este echipa mai valoroasă, din toate punctele de vedere. Da, ACS Poli vine după două victorii, dar au fost obţinute împotriva unor echipe modeste din Liga 1. Acum bănăţenii întâlnesc campioana en-titre şi văzându-i cum s-au mişcat în meciurile cu echipe mai puternice (eşecuri cu Pandurii, CFR Cluj, Dinamo, Astra sau Viitorul) nu cred că pot scoate ceva din acest duel.

Pont pariuri ACS Poli Timişoara – Steaua Bucureşti: Victorie Steaua Bucureşti, cota 1.74 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare ACS Poli Timişoara – Steaua Bucureşti: 2 pauză – 2 final, cota 2.65 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here