Ponturile zilei Anglia Premier League 18.01.2015

348

anglia premier league logoPonturile zilei Anglia Premier League 18.01.2015 – Dupa ce ziua de ieri a fost a oaspetilor in Premier League, doar Tottenham reusind sa ia puncte din postura de echipa gazda ramane de vazut ce ne va rezerva ziua de astazi in care ambele formatii gazde sunt favorite.

  • Pronostic West Ham – Hull

Ajunsa pe noua dupa rezultatele de ieri West Ham are nevoie de o victorie astazi pentru a se reapropia la un punct de ultimul loc care duce in Europa League. “Ciocanarii” nu trec printr-o perioada fasta, in ultimele patru etape obtinand doar doua puncte. In ciuda acestui parcurs recent acasa continua sa fie o echipa redutabila, cu sase victorii obtinute in sezonul curent. Poate s-o bifeze pe a saptea in fata unei echipe decimata de accidentari. La Hull sunt destule probleme de efectiv, in special in linia ofensiva si nu-i vedem capabili pe “tigrii” sa obtina ceva din acest duel. Sa spunem in plus despre West Ham ca in precedentele sase deplasari au pierdut de patru ori, luand puncte doar din dueluri cu echipe aflate in a doua jumatate a clasamentului. A pierdut in plus si ultimele vizite pe terenul lui West Ham, astfel ca victoria “ciocanarilor” pare cel mai bun pronostic aici.
Pronostic: victorie West Ham, cota 1.727 la Sportingbet.ro

Si tu poti vedea direct de pe stadion un meci din Premier League. Vezi aici cum este posibil!

  • Pronostic Manchester City – Arsenal

Meciul zilei in fotbalul european va avea loc de la ora 18:00 pe Etihad Stadium. Manchester City are doua sincope in ultimele trei runde si va incepe duelul de astazi la cinci puncte de liderul Chelsea. Acasa “cetatenii” au marcat minim doua goluri in fiecare din ultimele trei jocuri, ce-i drept in fata unor adversari din coada clasamentului. Arsenal are trei victorii in ultimele patru etape si incepea etapa la un punct de locurile de Champions League, dar toate contracandidatele din aceasta lupta au castigat si “tunarii”. Arsenal a evoluat destul de modest in deplasare in ultima perioada, castigand doar la West Ham in precedentele patru “iesiri”. In cele trei jocuri in care nu s-a impus a luat minim doua goluri. Londonezii n-au amintiri placute de la ultima vizita pe Etihad, pierzand cu 3:6 in decembrie 2013. Nici astazi nu credem ca vor reusi un joc defesiv foarte bun si ne asteptam ca gazdele sa marcheze minim doua goluri.
Pronostic: Manchester City peste 1.5 goluri, cota 1.533 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Anglia Premier League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here