Ponturile zilei Anglia Premier League (20.09.2015)

165

england_text_english_flagPonturile zilei Anglia Premier League (20.09.2015) – Ultimele trei partide din cadrul etapei a şasea din Premier League sunt programate astăzi. Avem un meci pe care cred că ar trebui să-l evităm, al doilea în care cred că vom avea echilibru şi în finel, un joc spectaculos pe Anfield Road.

  • Pronostic Tottenham vs Crystal Palace

Înainte de a paria pe acest meci ţineţi cont de numărul mare de absenţe din cele două tabere. Dier, Mason, Dembele, Eriksen şi Bentaleb, respectiv Delaney, Ledley, Wickham, Chamakh, Ward şi Appiah sunt toţi accidentaţi. Tottenham vine după două victorii şi mai are nevoie de încă una pentru a aborda cu moral la fel de bun dubla cu Arsenal şi Manchester City de săptămâna viitoare. Va întâlni însă o formaţie care în deplasare a obţinut maximum de puncte. Ţinând cont şi de indisponibilităţile din cele două tabere mai degrabă v-aş recomanda evitarea acestui duel.
Pont: meci de evitat

  • Pronostic Southampton vs Manchester United

Manchester United a dezamăgit în deplasarea de la Eindhoven din Champions League. Astăzi încearcă să bifeze al doilea succes consecutiv din Premier League dar nu-i va fi uşor în faţa unui adversar care nu ia gol de trei partide. Cred că vom vedea un duel echilibrat şi aş miza aici pe x la pauză. Echilibru la pauză a fost în fiecare joc disputat de United în ultimele trei runde, dar şi în ambele dispute directe din sezonul recedent.
Pont: x pauză, cota 1.98 la Winmasters

  • Pronostic Liverpool vs Norwich

Cele două echipe au câte şapte puncte după cinci tape şi încearcă să obţină astăzi o victorie care să-i ducă în prima parte a campionatului. Liverpool a luat câte trei goluri în ultimele două etape, dar trei goluri a primit şi Norwich în precedenta deplasare. Observăm aşadar că avem două formaţii care iau gol cu uşurintă şi nu m-ar mira dacă ele ar înregistra astăzi al treilea lor joc – pentru fiecare – consecutiv din Premier League terminat cu peste 2.5 goluri. În plus să mai amintesc că în sezonul precedent Liverpool câştiga acasă cu 5:1 şi cu 3:2 în returul din urmă cu exact cinci luni.
Pont: peste 2.5 goluri, cota 1.90 la Unibet

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here