Ponturile zilei Anglia Premier League 26.04.2015 – vezi care este meciul zilei de astazi

237

pronosticuri premier league angliaPonturile zilei Anglia Premier League 26.04.2015 – Ultimele doua partide programate in eteapa cu numarul 34 din Premier League vor avea loc astazi la Liverpool si in Londra, capitala urmand sa gazduiasca derby-ul dintre Arsenal si Chelsea.

  • Pronostic Everton – Manchester United

Everton este o formatie lipsita de griji cu cinci meciuri ramase din sezon. Se afla pe locul 12 cu 41 de puncte, dar este intr-o forma buna dupa ce n-a pierdut de cinci etape. De partea cealalta, Manchester United va termina etapa pe podium doar daca va castiga acest joc. “Dracii rosii” au pierdut in runda trecuta pe terenul lui Chelsea si nu-si permit un nou insucces. Totusi nu credem ca vor reusi un joc ofensiv prea bun. In ultimele cinci deplasari doar pe terenul “cormoranilor” a inscris mai mult de un gol, asta in timp ce Everton acasa are cinci din ultimele sase partide terminate fara gol primit.
Pronostic: Manchester United sa marcheze sub 1.5 goluri, cota 1.65 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Arsenal – Chelsea

Inainte de startul etapei cele doua formatii se aflau pe primele doua pozitii din Premier League. Arsenal este echipa mai in forma si mai motivata pentru ca trebuie sa castige pentru a reveni pe podium. In plus, “tunarii” au pe Emirates noua victorii la rand. De partea cealalta, Chelsea are un avantaj linistitor in fruntea clasamentului si s-ar putea sa-i convina si egalul astazi. Mourinho n-a reusit sa plece victorios nici in sezonul trecut de pe Emirates si nu credem ca o va face nici astazi. Alegem sa mergem pe gazde dar cu miza returnata in cazul in care partida se va incheia la egalitate.
Pronostic: Arsenal nici un pariu pe egal, cota 1.666 la Sportingbet.ro

Arsenal – Chelsea meciul zilei la Sportingbet 

Pariaza cel putin un pariu pe scorul corect al derby-ului londonez si vei primi luni 7 rotiri gratuite la jocul de casino Starburst. Se poate paria chiar si de 2 RON pe un scor corect si veti ave sansa de a castiga atat pariul, cat si o alta suma de bani de pe urma celor 7 rotiri gratuite. In plus, plasand un singur pariu la Sportingbet puteti participa si la alte concursuri. Detalii in articolul Meciul zilei la Sportingbet.

meciul zilei 26.04

Pariati aici pe meciurile din Anglia Premier League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here