Ponturile zilei Franţa Ligue 1 (12.09.2015)

221

franţaPonturile zilei Franţa Ligue 1 (12.09.2015) – După surpriza de aseară din capitală etapa a cincea din Ligue 1 continuă astăzi cu şase dueluri atractive. Lyon va avea un meci deloc uşor cu Lille de la ora 18:00, iar Troyes, Lorient şi Montpellier caută să bifeze prima victorie din acest campionat.

  • Pronostic Lyon vs Lille

“Leii” vin după un succes categoric, 4:0 la Caen, dar astăzi vor întâlni o echipă care nu ia gol de trei runde. De altfel Lille în patru etape are golaveraj 1:1. A jucat bine atât acasă cu PSG, pierzând însă cu 0:1, în timp ce la Monaco a reuşit să scoată o remiză “albă”. Astăzi merge pe terenul unei echipe care acasă n-a putut trece nici de pe Lorient, dar nici de Rennes. Probleme şi de efectiv la Lyon, după Lacazette accidentându-se şi Fekir, noul star al echipei în acest start de sezon. Lille a pierdut un singur duel direct din ultimele şase şi acela datorită triplei lui Lacazette (0:3 în octombrie 2010). La cum s-a mişcat în primele patru runde coroborat cu evoluţia internă a Lyonului cred că poate obţine măcar un egal diseară.
Pont: şansă dublă x2, cota 2.04 la Unibet

  • Pronostic Troyes vs Caen

Troyes nu bate pe nimeni în acest sezon, iar pe lângă trei egaluri a suferit o umilinţă la Marseille (0:6). Caen vine după două eşecuri – la Nice şi acasă cu Lyon – în care a luat şase goluri, asta după ce în primele două etape obţinuse două victorii cu scorul de 1:0. În ciuda problemelor defensive arătate de ambele formaţii în ultimele 30 de zile cred că nu vom vedea goluri în ambele porţi, lucru întâmplat în primele patru etape în câte trei ocuri în care au fost implicate cele două echipe.
Pont: nu marchează ambele echipe, cota 1.98 la Unibet

  • Pronostic Lorient vs Angers

Lorient nu bate pe nimeni în acest campionat şi se află doar pe locul 18 cu două puncte. A marcat un total de trei goluri deşi a jucat acasă cu Bastia şi a mers la Reims, echipe teoretic modeste. Angers este acelaşi gen de formaţie, iar debutanta în prima ligă are un start de sezon neaşteptat de bun. A alternat victoriile din deplasare cu scorul de 2:0 cu remize pe teren propriu, primind primul gol din acest sezon în ultima rundă. Nu sunt două echipe prea spectaculoasă şi nu văd cum limita de două goluri poate fi depăşită.
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.56 la Unibet

  • Pronostic Montpellier vs Saint Etienne

În patru etape Montpellier n-a marcat nici măcar un gol. Astăzi va avea o misiune dificilă cu Saint Etienne, dar dorinţa mare de a câştiga a gazdelor şi faptul că “verzii” în partidele externe n-au constanţă în rezultate mă duc cu gândul spre un meci pe care n-aş paria şi nici nu v-aş recomanda vreun pronostic.
Pont: meci de evitat

  • Pronostic Nice vs Guingamp

Probleme mari de efectiv la gazde, nu mai puţin de şase jucători fiind accidentaţi şi unul suspendat. Nice nu pierde de trei etape. De notat că a marcat şi a primit gol în fiecare din cele patru runde scurse. Va întâlni o echipă care se află la polul opus la acest capitol, după trei eşecuri la zero urmând un succes cu Marseille (2:0). Nici aici nu mă tentează vreun pronostic, deşi în prima fază “GG”-ul îmi făcea cu ochiul.
Pont: meci de evitat

  • Pronostic Toulouse vs Reims

Cu nouă puncte Reims începe această rundă de pe locul secund şi reprezintă una dintre marile surprize ale acestui start de sezon, alături de Angers. A pierdut precedenta deplasare, la Nantes, dar şi-a revenit rapid şi a trecut cu 4:1 de Lorient. Astăzi va întâlni o echipă neînvinsă acasă deşi a avut două meciuri grele. Toulouse a trecut cu 2:1 de St. Etienne şi a remizat cu Monaco (1:1). “Violeţii” au câştigat ultimele două directe interne şi s-ar putea să fie avantajaţi de pauza competiţională care este posibil să-i fi scos pe oaspeţi din ritm. Mizez aici pe gazde, dar cu returnare de miză în caz de egalitate.
Pont: Toulouse 0, cota 1.44 la Winmasters

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here