Ponturile zilei preliminarii EURO 2016 – Grupa C (etapa 5)

403

preliminarii euro2016Ponturile zilei preliminarii EURO 2016 – Grupa C (etapa 5) – In grupa C a preliminariilor pentru Campionatul European 2016 avem un grup de trei formatii distantat de pluton. Slovacia conduce surprinzator grupa cu punctaj maxim, iar Spania si Ucraina au cate noua puncte. Astazi se va disputa meciul direct dintre ultimele doua formatii amintite mai sus, dar si un meci dezechilibrat intre cei doi poli ai clasamentului. Al treilea joc este si cel mai echilibrat programat astazi in grupa C.

  • Pronostic Macedonia – Belarus (27/03 21:45)

Dupa startul ratat de campanie bielorusii au schimbat selectionerul, astfel ca astazi Aleksandr Khatskevich va debuta oficial in aceasta functie, el venind de la echipa secunda a lui Dinamo Kiev. Cu un singur punct in aceasta campanie oaspetii pregatesc probabil viitoarele calificari, urmand sa existe un schimb de generatii. Belarus s-a descurcat foarte modest din punct de vedere ofensiv in aceste calificari, marcand doar doua goluri, dintre care unul in Luxemburg. Macedonia n-a excelat nici ea la capitolul joc ofensiv in ultimele doua jocuri, marcand totusi in Spania in prima etapa. La modul in care s-au prezentat cele doua formatii in aceasta campanie sunt sanse destul de mari ca in acest duel sa vedem maxim doua reusite deoarece chiar daca au primit multe goluri (10, respectiv 9) ambele au avut probleme majore pe faza ofensiva.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Slovacia – Luxemburg (27/03 21:45)

Slovacia n-are cum sa rateze obtinerea celor trei puncte, dupa ce au invins acasa chiar campioana europeana, Spania, iar in deplasare au luat maximum de puncte de la niste echipe care sunt peste nivelul Luxemburgului. Oaspetii au deja un punct in aceasta campanie, dar dupa acel egal au primind zece goluri in trei partide. Credem ca minim trei goluri inscrise de catre Hamsik&co este un pronostic realizabil aici si vi-l recomandam cu incredere mare.
Pronostic: Slovacia sa marcheze peste 2.5 goluri, cota 1.84

  • Pronostic Spania – Ucraina (27/03 21:45)

Dupa patru etape ambele formatii au cate trei victorii, cedand fiecare duelul cu Slovacia. Spania si-a revenit rapid dupa esecul surprinzator de la Zilina si a marcat un total de sapte goluri in disputele cu Luxemburg si Belarus. De partea cealalta, ucrainienii n-au mai luat gol dupa esecul cu 0:1 din prima etapa. Chiar daca echipa care detine titlul continental este creditata ca mare favorita in acest joc nu credem ca aceasta va avea o misiune foarte facila deoarece intalnesc o echipa formata din jucatori redutabili si pentru a castiga au nevoie de un joc ofensiv bun. Ne asteptam ca Paco Alcacer si colegii sai din ofensiva sa termine acest joc cu minim doua goluri marcate, altfel le va fi dificil sa obtina cele trei puncte.
Pronostic: Spania sa marcheze peste 1.5 goluri, cota 1.50 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din preliminariile EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here