Portugalia – Elvetia ponturi pariuri 06.12.2022

Scris de chiriladavid2506/12/2022
1
1.95
X
3.40
2
4.40
Portugalia
Elvetia
VEZI 6 PONTURI

Castigatoare Grupei H, Portugalia si ocupanta locului 2 din Grupa G, Elvetia, se vor intalni intr-o optime de finala de la Cupa Mondiala. Meciul va incepe de la ora 21:00, dupa confruntarea dintre Maroc si Spania.

Pe ce post TV este Portugalia - Elvetia?

Partida dintre Portugalia si Elvetia, la fel ca toate partidele ce se vor desfasura pana la finalul competitiei, va putea fi urmarita in exclusivitate pe programele TVR 1 si TVR HD.

Unde se joaca Portugalia - Elvetia?

Stadionul finalei, "Lusail Iconic Stadium" din Lusail va gazdui aceasta optime de finala, un stadion cu o capacitate de peste 80.000 de locuri. Urmatorul meci gazduit de acest stadion va fi confruntarea din sferturi dintre Olanda si Argentina, conform programului Cupei Mondiale 2022.

Informatii echipe

Portugalia.

  • Si-a castigat grupa din care a facut parte, Grupa H, luand 6 puncte, 2 victorii si 1 infrangere.
  • S-a impus in fata Ghanei, scor 3:2 si in fata Uruguay-ului, cu scorul de 2:0, fiind invinsa in ultima runda de Coreea de Sud, cu scorul de 2:1.
  • Nu prea a atacat porta selectionatei asiatice, intorcand mult mingea in preajma careului advers, incheind jocul cu doar 4 suturi pe poarta, golul europenilor fiind marcat de extrema ofensiva dreapta, Ricardo Horta, in minutul 5.
  • Cristiano Ronaldo se afla la un singur gol distanta de egalarea performantie atinse de Eusebio, cel care a marcat 9 ori la Cupa Mondiala participand la un singur turneu mondial.
  • Lusitanii au castigat pauza/final ultimele 3 confruntari directe cu Elvetia din toate competitiile.
  • Selectionerul Fernando Santos, cel cu care lusitanii au castigat singurele trofeee din istorie, nu poate conta in acest joc pe fundasul stanga, Nuno Mendes si pe mijlocasii Danilo Perreira si Otavio, toti accidentati in meciurile din grupe.

Portugalia date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • 2.00 e media de goluri marcate de Portugalia pana acum.
  • Bruno Fernandes a fost implicat in 4 din cele 6 goluri realizate pana acum, 2 goluri si 2 pase decisive.
  • 4 e media de cornere avuta per meci de Portugalia in cele 3 meciuri din grupe.

Elvetia

  • A fost nevoita sa lupte pana in ultima secunda pentru a ajunge in optimi, trecand mai departe cu 6 puncte luate in 3 partide.
  • S-a impus in primul joc, 1:0 cu Camerun, fiind mai apoi invinsa cu acelasi scor de Brazilia, tot la limita incheindu-se si meciul 3, o victorie, 3:2 cu Serbia.
  • A revenit cu Serbia de la scorul de 2:1,Shaqiri fiind insa primul care a deschis scorul, in mintuul 20, golul de 2:2 fiind izbutit de Embolo, in timp ce Freuler a adus victoria cu golul inscris in minutul 48.
  • Doar 1 gol il desparte pe Shaqiri de egalarea recordului de cel mai bun marcator elvetian la Cupa Mondiala, record detinut de Sepp Hegi (6).
  • Din 1954 nu a mai ajuns Elvetia in sferturi, asta desi a iesit de 3 ori din grupe la ultimele 4 prezente ale sale la World Cup.
  • Titular in primele doua jocuri din grupe, portarul Yann Sommer a fost indisponibil pentru partida a 3-a din grupe, fiind incert pentru acest meci.

Elvetia date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • 2 din cele 3 meciuri disputate de Elvetia in aceasta grupa au fost NGG.
  • Breel Embolo a inscris 2 goluri la acest turneu final, Embolo marcheaza oricand fiind unul dintre ponturile Campionatul Mondial 2022 de jucat marti.
  • 7 cartonase galbene a vazut Elvetia in grupe, 4 doar in meciul cu Serbia, incheiat cu 11 cartonase galbene.

Echipe Probabile

portugalia

21:00

elvetia

Diogo Costa
Cancelo
Pepe
Dias
Guerreiro
Neves
Carvalho
B. Fernandes
B. Silva
Cristiano Ronaldo
Joao Felix

world cup logo

Sommer
Widmer
Akanji
Elvedi
Rodriguez
Freuler
Xhaka
Shaqiri
Sow
Vargas
Embolo

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Portugalia - Elvetia arbitru

Mexicanul Cesar Ramos va conduce de la centru acest joc, el arbitrand pana acum jocul dintre Danemarca si Tunisia, dar si cel dintre Belgia si Maroc. Daca mexicanul e la centru, romanul Istvan Kovacs va fi din nou al 4-lea oficial al partidei.

Portugalia - Elvetia SuperPariuri de la casa de pariuri sportive Superbet

  • Sub 3.5 goluri, sub 11.5 cornere, sub 6.5 cartonase, cota 1.55.
  • Sub 3.5 goluri, peste 2.5 offside-uri, cota 1.65.
  • Peste 1.5 goluri, fiecare echipa peste 0.5 cornere, peste 2.5 cartonase, cota 1.80.
  • Portugalia va avea cele mai multe suturi pe poarta, Elvetia va comite cele mai multe faulturi, cota 2.05.
  • Portugalia marcheaza, Portugalia peste 4.5 cornere, Portugalia peste 0.5 cartonase, cota 2.60.
  • Elvetia peste 0.5 goluri, Elvetia peste 3.5 cornere, cota 3.20.
  • Ronaldo inscrie cu piciorul drept, Portugalia castiga, ambele echipe inscriu, cota 10.00.
  • Embolo inscrie oricand, Neves primeste cartonas, Renato Steffen primeste cartonas, cota 35.00.
  • Okafor inscrie primul gol, Elvetia castiga ambele reprize, cota 70.00.
  • Ronaldo inscrie oricand, Embolo inscrie oricand, Neves primeste cartonas, Xhaka primeste cartonas, cota 95.00.

Portugalia – Elvetia ponturi pariuri

Portugalia pare favorita sa treaca mai departe, avand de partea sa statistica duelurilor directe, cea care indica 3 victorii pentru lusitani in ultimele 4 dueluri directe.

Si astfel, voi merge aici pe un bet builder: sansa dubla 1X, sub 4.5 goluri, Portugalia sub 7.5 cornere, urmand a fi clar un meci cu putine goluri si unul cu putine ocazii de gol pentru portughezi, Elvetia aparandu-se foarte bine.

Astfel, Elvetia a oferit doar 2 cornere Serbiei, asta in conditiile in care Serbia trebuia sa preseze pentru a obtine victoria.
Portugalia – Elvetia
Pronostic: 
Bet Builder: sansa dubla 1X, sub 4.5 goluri, Portugalia sub 7.5 cornere
Cota: 
1.52 @

Portugalia – Elvetia ponturi pariuri

Desi Portugalia are prima sansa la Superbet, eu sunt de parere ca aceasta partida este mult mai echilibrata decat o arata cotele. Avem doua echipe de top din Europa, care au aratat foarte bine pana acum la CM 2022 si care in mod cert se tem una de alta. Nu vor risca nimic pe faza de aparare si sunt sanse mari sa nu se marcheze in prima repriza.

Portugalia a facut X la pauza in toate jocurile din grupa. 2 dintre ele au fost 0-0 dupa 45 de minute. De asemenea, Elvetia a tinut-o in sah pe Brazilia si a aratat ca stie sa se apere foarte bine in fata adversarilor mai bine cotati. A avut si ea X la pauza in toate meciurile din faza grupelor, doua dintre ele fiind fara gol pana in pauza.

Cred ca vom vedea doua echipe prudente, preocupate sa nu incaseze. Presiunea isi va spune cuvantul si spectacolul poate lipsi.
AlexR
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Portugalia – Elvetia
Pronostic: 
PSF X
Cota: 
1.67 @

Portugalia – Elvetia ponturi pariuri

Portugalia nu a avut probleme in faza ofensiva la acest turneu final, fiind capabila sa inscrie in fiecare partida din faza grupelor. Cu toate acestea, linia defensiva nu a aratat atat de bine si a cam fost veriga spaba a lusitanilor.

Si Elvetia a aratat bine pana acum. A reusit sa castige meciurile cu Camerun si cu Serbia, dar nu a putut trece si de Brazilia, care este una dintre principalele candidate la castigarea trofeului.

Nu cred ca vom vedea mai mult de patru goluri in aceasta partida, patru din ultimele cinci partide ale ambelor formatii inregistrant un total goluri sub 4.5. De asemenea, mizez si pe faptul ca Portugalia va avea cel putin patru cornere, iar Elvetia macar doua.
Portugalia – Elvetia
Pronostic: 
BetBuilder: Sub 4.5 goluri & Portugalia peste 3.5 cornere & Elvetia peste 1.5 cornere
Cota: 
1.60 @

Portugalia – Elvetia ponturi pariuri

Pentru acest meci am ales un pronostic mai rar utilizat, prezent in oferta Betano. Mizez ca vom avea cornere din toate cele patru colturi ale terenului. Am vazut ca, de regula, cand avem o favorita certa, cu cota la victorie in timp regulamentar sub 2.00, asa cum este Portugalia, acest eveniment se intampla.

Sa jucam la numar de cornere poate fi o capcana, deoarece daca scorul se mareste, atunci echipele nu mai trag tare. Sa avem cornere din toate colturile terenului este o probabilitate foarte mare, aleasa prudent, mai ales ca meciul dintre Portugalia si Elvetia pune in teren doua echipe foarte bune, cu linii ofensive impresionante.

Elvetia, adversara noastra din grupa de calificare de la Euro 2024, este o echipa care poate contribui din plin la linia de cornere, dar asezarea acesteia la 9,5 este periculoasa. Prefer, asadar, sa astept ca fiecare colt de teren sa aiba un corner, pentru a declara verde acest bilet.
Frisk
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Portugalia – Elvetia
Pronostic: 
Cornere din toate cele patru colturi ale terenului
Cota: 
1.57 @

Portugalia – Elvetia ponturi pariuri

Ambele formatii au jucatori cu talie, foarte puternici si de aceea nu cred ca vreuna dintre ele se teme de fazele fixe. Asadar, atunci cand va fi necesar, multe mingi vor fi degajate si sunt sigur ca macar cateva dintre ele vor ajunge in spatele propriei porti.

Portugalia are de la mijloc in sus oameni care pot fi dezechilibranti. Ma refer aici la Bruno Fernandes, Bernardo Silva si Joao Felix. Joao Cancelo si Raphael Guerreiro vor veni si ei cu multe centrari. In 2 din cele 3 dispute ale ei in grupe, au fost minim 8 cornere.

Silvian Widmer si Ricardo Rodriguez cu centrari sau Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri si Breel Emobolo cu suturi, pot crea panica la buturile aparate de Diogo Costa. Au fost cel putin 11 lovituri de colt in 2 din cele 3 partide ale ei de la acest turneu final.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Portugalia – Elvetia
Pronostic: 
total cornere peste 7,5
Cota: 
1.55 @

Portugalia – Elvetia ponturi pariuri

La acest duel am ales sa joc pe optiunea de bet builder. In primul rand mizez pe sub 3.5 goluri. Vom avea parte de un duel echilibrat, intre doua echipe apropiate din punct de vedere valoric. Miza meciului este una uriasa, iar ambele combatante nu-si permit sa-si asume riscuri inutile, astfel ca ma astept sa vedem un duel destul de anost.

Pe langa asta, plusez cu peste 2.5 cornere in prima repriza. Aceasta linie a loviturilor de colt in primele 45 de minute mi se pare una usor de depasit. Cu siguranta ambele echipe vor avea cateva incursiuni periculoase in primul mitan, care vor rezulta cel mai probabil intr-un total de minim trei cornere.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Portugalia – Elvetia
Pronostic: 
Bet builder: Sub 3.5 goluri in meci si peste 2.5 cornere in prima repriza
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: