Portugalia – Franta ponturi pariuri 23.06.2021

Scris de Bmg22/06/2021

Un nou derby avem la finalul Grupei F de la EURO 2020, intre Portugalia si Franta, partida care se joaca miercuri, 23 iunie.

Pe ce post TV este Portugalia – Franta?

Confruntarea dintre nationalele Portugaliei si Frantei va fi transmisa in direct pe canalul PRO TV, cu incepere de la ora 22:00.

Unde se joaca Portugalia – Franta?

Acest joc demn de o finala se va disputa pe stadionul Puskas Arena (Budapesta, Ungaria). Numar spectatori acceptati: 100% din capacitate, cu spectatorii respectand conditii stricte la intrarea pe stadion (aproximativ 66.000). Cel mai probabil va fi un nou meci cu casa inchisa, al 3-lea pe aceasta arena superba.

Informatii echipe

Portugalia

Campioana Europeana are 3 puncte in grupa pana acum, care o duc pe locul 3 in clasament. Pentru a fi sigura de calificare trebuie sa castige, dar sunt sanse ca si cu 4 puncte sa mearga mai departe in optimi.

Portugalia a castigat la scor prima partida din grupa, acel 3-0 cu Ungaria. A pierdut apoi la handicap in fata Germaniei, cu scorul de 2-4. Arata in continuare foarte bine pe faza de atac, dar in aparare sunt probleme. Acestea sunt considerente care ma fac sa iti recomand aici pronosticuri EURO la piata de goluri.

Cristiano Ronaldo este in mare forma si a marcat in ambele partide. Asta nu este insa de ajuns si s-a vazut contra nemtilor ca spiritul de echipa castiga de cele mai multe ori. Va fi greu contra Frantei, care are si de luat o revansa fata de ultima finala de campionat european.

Mai trebuie spus ca acea infrangere cu Germania a fost singura din ultimele 8 meciuri pentru portughezi.

  • Jucatori indisponibili: -.
  • Jucatori incerti: Joao Felix, Nuno Mendes.

Jucatorul cheie – Cristiano Ronaldo

Starul lui Juventus va juca la al 5-lea european cu tara sa. Nu mai trebuie spuse multe despre el. A castigat tot ce se putea la nivel de club, a luat Balonul de Aur inca din 2008, iar acum, in ultima parte a carierei, exceleaza in tricoul lui Juve. Putem gasi cateva super pronosticuri individuale pe el fara discutie.

Ronaldo s-a descurcat excelent la prima partida, marcand de 2 ori in poarta Ungariei. A punctat o data si in fata Germaniei. Se inscrie deja in cursa pentru titlul de golgheter la Campionatul European 2021.

Selectioner Portugalia – Fernando Santos

Germania este una dintre cele mai puternice echipe din lume, nu ştiu care echipa poate sa vina in Germania si sa creada ca va castiga. Eu m-am gandit ca o putem face si cred ca am inceput bine, reusind cateva combinatii, am profitat de contraatac stiind ca ei au probleme cu asta, ca sa marcam primul gol chiar daca ei dominau. Am mai fi putut inscrie pe alt contraatac, dar nu a iesit. A fost o victorie meritata a Germaniei, colectivul nostru a esuat. Cu Franta trebuie sa fim foarte atenti.” Fernando Santos.

Franta

Campioana mondiala a inceput in forta turneul final, cu un succes la limita pe terenul Germaniei (1-0). Se parea ca nimeni nu o poate opri din cursa pentru trofeu, mai ales ca pornea favorita la pariuri. A venit insa socul cu Ungaria, atunci cand a fost nevoita sa se multumeasca cu un punct. Nu a fost capabila sa deschida o aparare aglomerata.

Franta ramane totusi poate cea mai puternica echipa din turneu si cel mai probabil a invatat ceva din meciul trecut. Avea nevoie si de un dus rece pentru a nu mai trata adversarii de sus. A pus capat seriei de 5 victorii la rand. Este neinvinsa de 9 partide si tocmai de aceea cred ca poti pune pariuri in sansa dubla pe ea la Betano.

Golul incasat de la maghiari a fost primul dupa 6 partide. Asta nu ne poate arata decat ca apararea cocosilor este una extrem de solida, dar care mai are si ea momente de ratacire.

  • Jucatori indisponibili: Ousmane Dembele, Kingsley Coman.
  • Jucatori incerti: -.

Jucatorul cheie – Kylian Mbappe

Atacantul lui PSG a ajuns foarte devreme la maturitatea sportiva si este in acest moment cel mai bine cotat jucator din lume, la doar 22 de ani. Are tot ce ii trebuie pentru a fi starul de la EURO : viteza, tehnica si sange rece in fata portii.

Mbappe are 17 goluri in cele 46 de aparitii in tricolul nationalei mari a Frantei. A jucat 31 de meciuri pentru PSG in acest sezon de Ligue 1, marcand de 27 de ori si oferind 7 pase decisive. Poate juca atat varf impins cat si ambele benzi, iar asta il face poate cel mai tare atacant din lume la ora actuala. A avut o evolutie solida si in primul meci la EURO, dar cu Ungaria nu a avut realizari notabile.

Selectioner Franta – Didier Deschamps

Cu Germania a fost un meci dur, cu calitate şi talent. A fost primul nostru joc, dar putea fi o semifinala sau o finala. Evident, pentru noi acele trei puncte reprezinta ceva important, insa nu sunt decisive. Suntem capabili sa facem lucruri mai bune cu mingea, dar in ceea ce priveste starea de spirit am demonstrat acea abilitate pe care am avut-o intotdeauna, sa fim uniti cand trebuie sa suferim.
Benzema stie ca lumea asteapta de la el sa inscrie si are nevoie cat mai repede sa o faca. A participat mult la fazele ofensive si cred ca are situatia sub control. E adevarat ca daca puncta in prima repriza, singur cu portarul, altfel decurgea meciul de la Budapesta cu Ungaria. Dincolo de stadionul complet plin, un avantaj incontestabil pentru Ungaria, aceasta a facut jocul anului, iar scenariul i-a facut sa aiba si mai multa energie. 
Trebuie sa ma gandesc la duelul cu Portugalia. Este adevarat ca remiza un cu ungurii ne obliga sa facem un meci bun miercuri.
” – Didier Deschamps.

Portugalia – Franta echipe probabile, conform uefa.com

  • Portugalia: Patricio – Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro – Sanches, Danilo- Silva, Fernandes- Jota, Ronaldo.
  • Franta: Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Digne – Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann – Benzema, Mbappe.

Portugalia – Franta arbitru

Un asemenea derby nu poate sa aiba decat un arbitru pe masura, spaniolul Antonio Mateu Lahoz. La cei 44 de ani, acesta are o vasta experienta internationala si va fi deja la al treilea meci condus la EURO 2021.

Lahoz a arbitrat pana acum Belgia – Rusia, meci in care nu a aratat niciun cartonas si, duelul dintre Anglia si Scotia, la care a aratat 2 galbene.

Date statistice

  • Karim Benzema este deja la al treilea EURO din cariera si inca nu a marcat vreun gol.
  • Acest duel este o reeditare a finalei EURO 2016, atunci cand Portugalia a invins-o pe Franta la ea acasa.
  • Franta este sigura de calificare si cu o remiza aici, sau daca Germania termina la egalitate cu Ungaria.
    Portugalia este sigura de calificare doar daca castiga miercuri seara.
  • Cea mai recenta disputa directa a fost in octombrie 2020, un succes al Frantei in Liga Natiunilor.
  • Portugalia nu a castigat in timpul regulamentar in fata Frantei din 1984 si pana in prezent; asadar, poti pune pariuri sportive pe cocosi.

Portugalia – Franta cote pariuri

  • Cei care sa gandesc la un meci spectaculos trebuie sa stie ca avem o cota de 2.25 la peste 2.5 goluri.
  • Si GG-ul se plateste destul de bine aici, la o cota excelenta de 1.85.
  • Avem o cota de 2.80 pentru ca Ronaldo sa inscrie si la acest ultim meci din grupa pentru Portugalia.

Ponturi pariuri Portugalia – Franta

Pana sa vezi cele 6 ponturi propuse vreau sa-ti prezint ce ofera Betano la EURO 2020:

  • 2 BONUSURI LA PRIMA DEPUNERE – 100% pana la 500 RON + free bet 500 RON
  • ROATA NOROCULUI – o invarti GRATIS si poti castiga free bet-uri sau rotiri gratuite la cazino
  • BETANO MASTER – indici scorul corect si primul marcator la meciul zilei si castigi bani cash
  • MISIUNI – indeplinesti misiunile din contul Betano si primesti free bet-uri

Portugalia – Franta ponturi pariuri

La acest derby atat de important eu am o favorita certa. Merg pe Franta, in sansa dubla, pentru ca mi se pare cea mai solida formatie de la turneul final. Este campioana mondiala, sunt sigur ca a invatat ce trebuia dupa semiesecul cu Ungaria, iar adevarata sa valoare este cea aratata contra Germaniei. Mi se pare mult mai solida pe faza de aparare si aici se va face diferenta.

Am spus deja in analiza ca francezii sunt neinvinsi de mult timp in fata portughezilor, in timpul regulamentar. Jocul colectiv al cocosilor este un aspect pe care ma bazez foarte mult.

Ma gadesc si la un meci cu maxim 3 reusite pe tabela de scor. Franta a jucat doua partide in grupa si ambele au fost de sub 2.5 goluri. In plus, cei doi selectioneri nu vor risca, pentru ca o remiza le va califica pe ambele in optimi.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Portugalia – Franta
Pronostic: 
2X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.62 @

Portugalia – Franta ponturi pariuri

In principiu, ambele formatii se califica daca termina la egalitate, pentru ca e putin probabil ca Ungaria sa castige in fata Germaniei. De aceea eu unul ma astept ca cele doua echipe sa nu isi asume prea multe riscuri, iar partida sa fie lipsita de spectacol.

Portugalia cred ca si-a invatat lectia din intalnirea cu Havertz si compania si se va apara mult mai bine de aceasta data. A dat piept de 2 ori cu adversara de acum in 2020, in Liga Natiunilor si in total s-a inscris doar o data.

Franta a practicat un fotbal destul de pragmatic in ultima perioada. Drept dovada, doar in 2 din precedentele 7 dispute ale ei s-a depasit borna de 2 goluri. In cele 2 exceptii, ea a castigat cu 3-0, scenariu care mie mi se pare imposibil sa se repete si acum.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Portugalia – Franta
Pronostic: 
total goluri sub 2,5
Cota: 
1.62 @

Potrugalia – Franta ponturi pariuri

E clar faptul ca Franta nu se simte prea bine dupa remiza de la Budapesta din fata gazdelor acelui joc, motiv pentru care cred ca se vor prezenta ceva mai bine in acest joc, urmand a infrunta o selectionata a Portugaliei preocupata sa obtina 1 punct din acest joc.

Iar egalul pare ca nu va fi de lepadat pentru niciuna dintre selectionate, garantandu-le calificarea in optimi, Portugalia avand golaveraj pozitiv, in timp ce Franta va putea merge de pe pozitia a 2-a, cu 5 puncte.

Cum Portugalia nu a facut pana acum niciun meci grozav, cred ca Franta are prima sansa la victorie, motiv pentru care pontul meu de victorie Franta cu miza rambursata in caz de meci egal.
Potrugalia – Franta
Pronostic: 
DNB 2
Cota: 
1.59 @

Portugalia – Franta ponturi pariuri

Desi a avut pana acum doua evolutii diametral opuse, un lucru a ramas constant in prestatia portughezilor: atacul. Lusitanii s-au prezentat bine din punct de vedere ofensiv in ambele meciuri si au deja un total de cinci goluri marcate la acest turneu final. Ronaldo e intr-o forma foarte buna si pare sa aiba in atac ajutoarele necesare pentru ca echipa Portugaliei sa faca un nou meci spectaculos.

Lusitanii sunt cam obligati sa iasa la joc deoarece inca nu sunt siguri de calificare. Franta in schimb are asigurata prezenta in optimile de finala si ma astept sa fie ceva mai relaxata in evolutie. Pe langa asta, francezii au aratat lacune in aparare in partida cu Ungaria. Cred ca atacantii Portugaliei pot specula chiar si cea mai mica eroare si de aceea mizez ca lusitanii vor inscrie gol.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Portugalia – Franta
Pronostic: 
Portugalia marcheaza
Cota: 
1.50 @

Portugalia – Franta ponturi pariuri

Cu siguranta cel mai asteptat meci al zilei se va disputa la Budapesta, acolo unde Portugalia va da pipet cu Franta, intr-un duel in care se anunta multe goluri. Cele doua selectionate au jucatori foarte buni si ma astept la multe faze de poarta.

Voi miza in consecinta pe un pronostic de goluri, alegand din oferta Betano, selectia ”ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri”. Francezii sunt pe primul loc cu 4 puncte, dar pentru a termina pe aceasta pozitie vor avea nevoie de victorie, pentru ca este greu de crezut ca Germania nu se va impune in fata Ungariei. Ronaldo&co. se pot califica si de pe locul 3, dar pentru siguranta au nevoie de o remiza in fata francezilor.

In meciurile Portugaliei s-au marcat de fiecare data peste 2.5 goluri, in timp ce ale Frantei sub 2.5 goluri. Vom vedea ce se va intampla, dar consider ca ne asteapta un spectacol pe teren.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Portugalia – Franta
Pronostic: 
GG sau 3+
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: