Predictii Anglia Premier League 09.11.2014

683

anglia-premier-leaguePredictii Anglia Premier League 09.11.2014 – In Premier League se desfasoara astazi patru jocuri. Dupa ce ieri am fost complet neinspirati si n-am avut vreo recomandare corecta (poate si pentru ca am analizat pe fuga, superficial, partidele) astazi speram ca lucrurile vor sta complet diferit.

  • Pronostic Sunderland – Everton

Sunderland vine dupa o victorie extrem de importanta, obtinuta pe terenul lui Crystal Palace. Gratie acelui rezultat acum se afla pe locul 15 si are o sansa buna de a mai urca, chiar si cinci pozitii. Pentru astra insa trebuie sa se impuna pentru a doua oara in acest sezon pe teren propriu. Pe Stadium of Light n-a facut meciuri rele pana acum, doar Arsenal castigand aici, desi le-a mai intalnit pe Manchester United si Tottenham. “Caramelele” incheie jumatatea superioara a clasamentului, dar putem spune ca sunt in revenire de forma, dupa ce au obtinut in ultimele trei etape mai multe puncte decat in primele sapte. Everton a marcat in toate deplasarile din acest sezon, scapand fara gol primit doar la West Bromwich. Cum Sunderland are si ea destule probleme defensive in jocurile de acasa ar trebui ca gazdele sa riste ceva mai mult astazi si astfel sa vedem un meci deschis, pe contre, cu goluri in ambele porti.
Pronostic: ambele echipe sa marcheze la o cota de 1.70 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Tottenham – Stoke

In mod firesc aici ar trebui sa se impuna Tottenham, formatie care vine dupa trei victorii in toate competitiile. Londonezii ne-au lasat impresia in acest sezon ca au o aparare care “scartaie”. De acest lucru credem ca va profita in aceasta dupa-amiaza Stoke, echipa care in trei din ultimele patru meciuri oficiale a marcat cate doua goluri. Cu siguranta Mark Hughes vrea revansa dupa ce in campionatul trecut n-a luat punct din duelurile cu Spurs. Nu stim dac-o va obtine, dar o vedem capabila sa marcheze.
Pronostic: Stoke sa marcheze peste 0.5 goluri la o cota de 1.533 la Sportingbet.ro

  • Pronostic West Bromwich – Newcastle

Duel intre doua vecine de clasament care trec prin perioade bune, sunt neinvinse ambele de peste o luna de zile in campionat. Vin dupa victorii cu 1:0 si ne este greu sa alegem ceva aici asa ca mai degraba trecem meciul pe lista celor care ar trebui evitate.
Pronostic: meci de evitat

  • Pronostic Swansea – Arsenal

Intre cele doua formatii este o diferenta doar de doua puncte, intercalandu-se ieri intre ele Manchester United. Londonezii vin dupa un meci dramatic in Liga Campionilor, meci in care de la 3:0 au fost egalati de Anderlecht pe final. Swansea in schimb nu trece printr-o perioada prea fasta, avand in ultimele sase meciuri oficiale o singura victorie. In Premier League acasa are trei victorii la zero, dar inca n-a intalnit vreun adversar de top. La modul in care se misca Arsenal nu ne-ar surprinde daca istoricul intalnirilor directe din sezonul precedent se va repeta. Atunci s-a marcat in ambele porti in fiecare duel, lucru care credem ca se poate intampla si diseara.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze la o cota de 1.666 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Anglia Premier League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here