Predicţii pariuri Austria – Moldova (05.09.2015)

237

euro2016Predicţii pariuri Austria – Moldova (05.09.2015) – Vecinii noştri din nord-est vor astăzi să pună o piedică Austriei în drumul spre EURO 2016. Partida programată să înceapă de la ora 21:45 pe Ernst-Happel-Stadion din Viena o are însă mare favorită pe reprezentativa ţării gazdă.

Austria se află la şefia grupei cu 16 puncte şi prezenţa la EURO 2016 pare a fi asigurată. Diferenţa faţă de a treia clasată, Rusia, este în acest moment de opt puncte şi având şi avantajul meciurilor directe austriecii pot să-şi asigure biletele pentru Franţa dacă vor câştiga duelul de diseară cu Moldova. Austria vine după o victorie chiar pe terenul Rusiei. A fost a cincea succesivă din această campanie şi a patra partidă oficială consecutivă în care nu primeşte gol. Acasă ea a marcat exact un gol în fiecare dispută, remizând cu Suedia şi încheind cu victorii disputele cu Muntenegru şi Rusia.

Moldova n-a putut câştiga în ultima etapă în Liechtenstein şi se află pe ultimul loc în grupă, cu doar două puncte. Pentru selecţionata pregătită de Alexandru Curtianu cele patru meciuri rămase sunt jucate doar pentru palmares. Astăzi cu siguranţă moldovenii nu-şi propun altceva decât să nu se facă de râs. Interesant este faptul că ei au obţinut ambele puncte în deplasare, în Rusia şi Liechtenstein.

Nu mă aştept la o partidă prea spectaculoasă la Viena. Austriecii acasă au marcat câte un gol în fiecare meci şi au obţinut şapte puncte. Moldovenii în deplasare n-au luat mai mult de două goluri în niciuna din cele trei partide jucate în această campanie şi au numai dueluri externe încheiate în under. De altfel singurul ei joc cu over 2.5 goluri a fost cel tur cu Austria, când două dintre goluri au fost marcate din penalty-uri. Un joc cu maxim asemenător, de trei goluri, este recomandarea mea pentru disputa de astăzi. Aş risca puţin şi aş merge chiar pe un succes cu scor corect 3:0 pentru austrieci, dar asta doar pentru cei care joacă bilete fanteziste cu mize minime.

Pont pariuri Austria – Moldova: sub 3.5 goluri, cota 1.60 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Austria – Moldova: Austria -2.0 (miza returnată dacă Austria învinge la exact două goluri), cota 2.14 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here