Predictii Europa League – Grupa F (etapa 3)

1501

europa-leaguePredictii Europa League – Grupa F (etapa 3) – Inter Milan este mare favorita in aceasta grupa si in mod normal n-are cum sa rateze calificarea, avand deja patru puncte avans de urmatoarele doua clasate. Joaca astazi acasa cu St. Etienne si mai poate bifa un succes.

Pronostic Inter Milan – Saint Etienne

Inter Milan a jucat economicos in primele doua jocuri. D’Ambrosio a fost jucatorul vital in evolutia milanezilor, acesta marcand in ambele confruntari din grupa F. St. Etienne n-a marcat, dar nici n-a primit vreun gol in primele doua etape si se afla la egalitate de puncte cu Dnipro. Francezii vin dupa o victorie la Lorient prin care au pus capat unei serii de patru partide in care n-au simtit gustul victoriei. La modul in care au evoluat cele doua formatii in primele partide din aceasta grupa, consideram ca sunt sanse destul de mari ca acest joc sa aiba parte de maxim doua reusite. Inter va aborda probabil din nou jocul la “ciupeala”, iar francezilor nu le-ar displacea un nou egal.
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 1.727 la Sportingbet.ro

Pronostic Dnipro – Qarabag

Dnipro trebuie sa castige toate punctele din duelul cu cea mai slaba formatie din grupa pentru a lua prima optiune in lupta cu St. Etienne pentru locul secund. Ucrainienii au moralul bun, dupa egalul din Franta castigand urmatoarele doua jocuri disputate in campionat. Se afla pe primul loc in competitia interna cu 25 de puncte din 27 posibile.e Qarabag inca n-a marcat in primele doua meciuri din grupa si evolueaza in grupele acestei competitii desi inca n-a cunoscut gustul victoriei. Are numai jocuri incheiate cu sub 2.5 goluri. Ii va fi greu sa marcheze astazi in fata unei echipe care in trei jocuri disputate in luna noiembrie a luat un singur gol si credem ca va ramane cu un punct si dupa acest joc. .
Pronostic: victorie Dnipro la o cota de 1.50 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din etapa a treia a grupei F din Europa League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here