Predicţii fotbal ASA Târgu Mureş – Petrolul Ploieşti (12.09.2015)

238

ponturi pariuri liga 1 romaniaPredicţii fotbal ASA Târgu Mureş – Petrolul Ploieşti (12.09.2015) – Întâlnirea găseşte cele două formaţii în posturi diametral opuse. ASA se află pe locul patru şi caută victoria care s-o ducă în plasa liderului, în timp ce Petrolul încearcaă să obţină un succes cu care ar părăsi, temporar, ultimul loc al clasamentului. Ne aşteaptă aşadar un meci tensionat pe Stadionul Trans-Sil, meci ce poate fi vizionat live la TV pe DigiSport 1, Dolce Sport 1 şi Look TV.

Elevii lui Miriuţă au acumulat 16 puncte din totalul de 27 puse în joc şi au avut timp suficient la dispoziţie pentru a pregăti acest joc. La polul opus Petrolul a strâns şapte puncte, din care a rămas cu unul singur, iar miercuri a avut o deplasare dificilă la Timişoara în Cupa Ligii, pierzând acel duel cu 0:1.

Gazdele nu pot contra pe N’Doye, excentricul mijlocaş fiind în continuare accidentat. În plus, Bejan este suspendat. Mult mai norocos este Eusebiu Tudor, Petrolul având tot lotul valid pentru această deplasare.

ASA Târgu Mureş – Petrolul Ploieşti echipe probabile:
ASA Târgu Mureş (4-2-3-1): Stăncioiu – Golański, I. González, Balaur, Balić – Mureşan, Gorobsov – Luís Pedro, Ramiro Costa, Brandán – Jazvić
Petrolul Ploieşti (4-2-3-1): Peçanha – Peteleu, Benga, Genev, Faug-Porret – Marinescu, Ropotan – Farina, Zoubir, Varga – Moussa

În ultimele două etape disputate în luna august în Liga 1 ASA a obtinu şase puncte în urma a două victorii la limită, în timp ce Petrolul a suferit două eşecuri la zero. Astfel se poate evidenţia destul de clar diferenţa dintre cele două echipe de la momentul actual. Alt aspect notabil: ASA acasă a primit gol un gol de la Voluntari, Petrolul în deplasare a marcat două goluri, ambele la Chiajna. Vom avea aşadar în teren o echipă care ia greu gol acasă şi o alta care înscrie cu dificultate departe de propria arenă. În aceste condiţii nu văd cum Petrolul poate scoate ceva din acest joc. În plus aş plusa cu pronosticul “oaspeţii nu marchează”. Ambele pronosticuri recomandate acum au fost câştigătoare şi cred şi sper că scenariul se va repeta şi în această seară, date fiind toate datele prezentate mai sus.

Pont pariuri ASA Târgu Mureş – Petrolul Ploieşti: Victorie ASA Târgu Mureş, cota 1.85 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare ASA Târgu Mureş – Petrolul Ploieşti: Petrolul Ploieşti nu marchează, cota 2.15 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here