Predictii fotbal Cupa Frantei 11.02.2015

504

cupa franteiPredictii fotbal Cupa Frantei 11.02.2015 – Trei partide sunt programate astazi in Cupa Frantei. Daca ieri am avut in actiune o singura formatie din Ligue 1 lucrurile sunt ceva mai bune astazi din acest punct de vedere pentru ca vom vedea cinci formatii din primul esalon.

  • Pronostic Yzeure – Guingamp

Yzeure este o echipa din liga a patra care spera sa produca surpriza astazi in disputa cu a zecea clasata din Ligue 1. Yzeure a pierdut sambata cu 0:4 un meci de campionat si ne este greu sa credem ca dupa un asemenea esec se poate aduna astfel incat sa faca o figura frumoasa in acest joc. Guingamp este detinatoarea trofeului si a aratat in tururile precedente ca trateaza cu maxima seriozitate aceasta competitie, obtinand doua victorii fara mari emotii. Ne asteptam la un joc solid al oaspetilor si un succes al acestora.
Pronostic: victorie Guingamp, cota 1.50 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Monaco – Rennes

Monaco a pus capat unei perioade de invincibilitate foarte lungi in jocul de duminica de la Guingamp. Mai mult a ajusns acum la trei dispute succesive fara gol marcat. Au trecut asadar peste 330 de minute de joc fara gol inscris de monegasci. Nici Rennes nu este o echipa mai spectaculoasa, incheind patru din ultimele cinci meciuri cu goluri putine. In runda trecuta a jucat acasa cu Reims, calificandu-se la penalty-uri dupa 1:1 in timpul regulamentar. Ne asteptam la un meci echilibrat si cu maxim doua reusite, lucru intamplat de altfel in fiecare din ultimele sapte intalniri directe.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Sportingbet.ro

  • Pronostic PSG – Nantes

Alt duel intre formatii din Ligue 1. Parizienii vin dupa un meci greu pe Stade Gerland cu Lyon (1:1). A fost a patra partida consecutiva jucata de parizieni in toate competitiile in care acestia marcheaza exact un gol. Nantes in 2015 a avut evolutii palide in deplasare, terminand toate cele patru partide fara vreun gol marcat. In conditiile date consideram ca sunt sanse destul de bune ca acest joc sa aiba parte de maxim doua goluri, asta desi toate cele trei confruntari directe de anul trecut au avut minim trei goluri.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 2.05 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Cupa Frantei si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Cota 10 pentru victorie Barcelona cu Girona >> https://biletu-zilei.com/cota-10-barcelona-girona
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Pariaza cota 2 direct >> https://biletu-zilei.com/pariaza-cota-2-din-24feb2018
Pariaza pontul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/pariaza-pontul-weekendului-6

Top tipsteri 1-23 februarie 2018:
  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here