Predicţii fotbal Dinamo Bucureşti – CFR Cluj (14.09.2015)

260

ponturi pariuri liga 1 romaniaPredicţii fotbal Dinamo Bucureşti – CFR Cluj (14.09.2015) – Partida care încheie etapa cu numărul 10 din Liga 1 se anunţă a fi extrem de interesantă, în capitală urmând să se întâlnească Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj.

Formaţia pregătită de Mircea Rednic are şansa să urce în fruntea clasamentului. În prezent Dinamo se află pe locul secund cu 17 puncte şi poate egala liderul, caz în care indubitabil o va depăşi la golaveraj. Parcurs constant pentru “câinii roşii”, aceştia având victorii pe linie pe teren propriu şi egaluri în deplasare. Ei vin după trei meciuri succesive în care au marcat câte două goluri, cu Petrolul şi apoi de două ori cu Pandurii pe terenul oltenilor, în Liga 1 (2:2) şi în Cupa Ligii (2:2).

CFR Cluj are nouă puncte cu care se află pe locul zece, dar dacă ar fi început sezonul de la 0 atunci era în prezent în vecinătatea locurilor de play-off. Chiar şi astfel însă poate ajunge acolo, având nevoie de o victorie diseară în capitală pentru a trece pe şapte. Elevii lui Dican vin şi ei după o deplasare în Cupa Ligii, câştigând cu 1:0 miercuri la Iaşi. În campionat s-au impus în precedentul joc, 3:1 cu FC Botoşani. De notat că ardelenii încă nu ştiu cum este să te bucuri de o victorie externă în acest sezon de Liga 1.

În campionatul trecut Dinamo deschidea scorul în ambele întâlniri directe, dar în total n-a putut obţine decât un punct. De notat că ambii marcatori ai bucureştenilor din acele jocuri nu se mai regăsesc în prezent în lotul lui Mircea Rednic.

Dinamo Bucureşti – CFR Cluj echipe probabile:
Dinamo Bucureşti (4-2-3-1): Černiauskas – Feussi, A. Marc, Mevlja, S. Filip – Nedelcearu, Vojnović – B. Gavrilă, Palić, C. Matei – Essombé
CFR Cluj (4-4-2): T. Marc – Dani Coelho, Larie, Tânc, Tiago Lopes – Jakoliš, A. Mureşan, Petrucci, Voiculeţ – C. López, Beleck

Îmi place aici pariul pe victoria lui Dinamo cu returnare de miză în caz de egalitate. Spuneam despre formaţia din capitală că acasă joacă perfect: patru meciuri, patru victorii şi golaveraj 8:1. Va întâlni o formaţie care în cinci deplasări are două eşecuri şi trei egaluri, primind destul de uşor gol departe de propria arenă. În aceste condiţii cred că Dinamo 0 este un pont destul de bun. În plus mai trebuie spus că dacă Mircea Rednic are tot lotul valid, Dican nu poate conta pe Guima (accidentat), Camora (suspendat), iar prezenţa în teren a lui Roşu stă sub semnul întrebării.

Pont pariuri Dinamo Bucureşti – CFR Cluj: Dinamo Bucureşti (egal pariul se rambursează), cota 1.60 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Dinamo Bucureşti – CFR Cluj: Dinamo Bucureşti să marcheze peste 1.5 goluri, cota 2.48 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here