Predicţii fotbal FCM Baia Mare – FC Voluntari (23.09.2015)

194

ponturi pariuri liga 1 romaniaPredicţii fotbal FCM Baia Mare – FC Voluntari (23.09.2015) – Pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare echipa locală va găzdui cea mai slabă formaţie din Liga 1 într-o partidă din cadrul 16-imilor Cupei României. Întâlnirea va începe de la ora 16:30.

Elevii lui Dorin Toma sunt lideri seriei a doua din Liga 2 şi rămâne de văzut dacă vor aborda acest meci cu seriozitate maximă, în condiţiile în care sâmbătă dimineaţă au de disputat un joc dificil la Bihor Oradea. FCM vine după o victorie concludentă, în faţa celui mai slab adversar din serie, 3:0 cu Metalul Reşiţa. Băimărenii au fost nevoiţi să dispute două partide pentru a ajunge în această fază a competiţiei şi de ambele a dispus după mai mult de 90 de minute, la penalty-uri cu Bucovina Rădăuţi şi după prelungiri cu Olimpia Satu Mare.

FC Voluntari vine după trei partide în care n-a marcat vreun gol şi echipa pregătită în prezent de Flavius Stoican caută în continuare primul succes din acest sezon competiţional. Cum duminică ilfovenii vor juca pe terenul Stelei, unde foarte probabil vor pierde, tehnicianul oaspeţilor n-ar prea avea motive să odihnească jucători importanţi.

Cred că Voluntariul va forţa obţinerea unui succes pe terenul unei formaţii în formă, dar care în Cupa României n-a arătat mare lucru în jocurile precedente şi pe care cu siguranţă o interesează mai mult duelul de sâmbătă de dimineaţă. Experienţa unor jucători precum Maftei, Pancu sau Mihai Costea cred că vor face diferenţa şi ilfovenii dacă nu vor câştiga atunci nici nu vor pierde acest duel în timpul regulamentar.

Pont pariuri FCM Baia Mare – FC Voluntari: şansă dublă x2, cota 1.42 la Winmasters

Pariază aici pe acest meci şi la prima depunere ţi-o dublăm până la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here