Predictii fotbal Franta Ligue 1 08.03.2015

466

ligue11Predictii fotbal Franta Ligue 1 08.03.2015 – Trei partide au loc astazi in prima liga din Hexagon. Cel mai interesant duel este chiar cel care incheie etapa, Montpellier urmand sa primeasca vizita lui Lyon.

Vezi ce-ti ofera Sportingbet duminica, 8 martie 2015!

  • Pronostic Saint Etienne – Lorient

Saint Etienne trebuie sa castige pentru a reveni pe locul cinci, loc care ar putea permite prezenta in editia viitoare a Ligii Europa. “Verzii” trec printr-o perioada dificila, castigand ultimul joc de campionat tocmai in 10 ianuarie, adica cu opt etape in urma. Ar trebui sa intrerupa aceasta serie astazi in fata unei echipe aflate pe locul 17. Lorient are mari probleme in jocurile din deplasare, acolo unde a pierdut patru din ultimele cinci partide.Per ansamblu Lorient are noua esecuri in 13 deplasari. Saint Etienne a castigat ambele dueluri directe din acest sezon, cu 1:0 in deplasare, si poate sa se impuna si astazi.
Pronostic: victorie Saint Etienne, cota 1.615 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Guingamp – Lille

Meci echilibrat intre doua formatii care au cate 35 de puncte si pentru care finalul de sezon nu are o miza prea mare. Ambele au sase puncte in fata primului loc retrogradabil si nu pot avea emotii de acest gen. Guingamp a pierdut ultimele doua jocuri din campionat la zero, in timp ce Lille a cedat doar o data in ultimele cinci runde. Lipsita de presiune Lille pare ca joaca ceva mai deschis si cum Guingamp vrea cu siguranta sa intrerupa seria de meciuri fara gol marcat ar trebui sa vedem un meci pe contre, cu minim doua goluri.
Pronostic: peste 1.5 goluri, cota 1.50 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Montpellier – Lyon

Meciul zilei din Franta va avea loc pe Stade de la Mosson, acolo unde Montpellier o va gazdui pe fostul lider. Gazdele lupta pentru o clasare cat mai sus, care i-ar putea permite calificarea in Europa league. Este pe sapte cu 42 de puncte, dar are doua meciuri in minus si trei puncte de recuperat fata de locul cinci. Montpellier are un moral bun dupa ce a castigat ultimele doua jocuri. Lyon a castigat o singura data in ultimele cinci etape si sunt ceva probleme in tabara “leilor” care ieri au fost depasiti de PSG in clasament. Au o deplasare grea si in ciuda succesului din tur cu 5:1 credem ca astazi nu vor lua mai mult de un punct, mai ales ca dau peste o echipa care pierde destul de rar acasa (patru esecuri in 13 meciuri).
Pronostic: sansa dubla 1x, cota 1.50 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Franta Ligue 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here