Predictii fotbal Franta Ligue 1 14.02.2015

370

ligue11Predictii fotbal Franta Ligue 1 14.02.2015 – In Ligue 1 astazi joaca primele doua clasate din sezonul trecut, ambele fiind favorite in partidele pe care le vor disputa pe terenurile proprii. In plus mai avem inca patru dispute.

  • Pronostic PSG – Caen

Dupa pasul gresit facut ieri de Marseille parizienii pot urca pe pozitia secunda la finalul etapei, iar pana maine cel putin se pot afla chiar pe primul loc in cazul in care vor castiga acest joc. Cane se afla pe afla pe 14 si este intr-o forma de zile mari, castigand ultimele patru jocuri. In mod normal PSG ar trebui sa castige, dar nu ne asteptam ca Ibrahimovic si compania sa aiba un meci usor. Pentru o cota de 1.60 alegem aici pronosticul “sub 1.5 goluri in prima repriza”. In ultimele trei runde parizienii au marcat de fiecare data cate un gol, de doua din penalty. Nu putem spune asadar ca trupa lui Blanc are prea mult elan ofensiv in ultima vreme. Caen vine dupa doua jocuri in care n-a luat gol si probabil va incerca sa tina cat mai mult de scorul inregistrat pe tabela la startul partidei.
Pronostic: sub 1.5 goluri in prima repriza, cota 1.60 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Lens – Evian

Duel intre doua din ultimele trei clasate si imprevizibil este adjectivul care ar putea caracteriza cel mai bine un astfel de joc. Ambele au cate trei puncte obtinute in ultimele cinci etape, dar in mod diferit. Meci de evitat clar!
Pronostic: meci de evitat

  • Pronostic Lille – Nice

Lille a intrerupt in ultima runda seria de meciuri sarace in reusite. O poate relua astazi in compania lui Nice, echipa care vine dupa doua remize “albe”. La fel ca in toate cele trei intalniri disputate pe Stade Pierre-Mauroy in Ligue 1 in 2015 si acum credem ca vom vedea goluri putine. Daca in acelea s-a marcat de fiecare data cate un gol, acum mergem pe sub 2.5 goluri. Acest pronostic s-a inregistrat in toate cele patru confruntari directe care au avut loc de la inceputul anului 2013. Consideram aceasta alegere drept pariul zilei din Ligue 1.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.45 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Monaco – Montpellier

Cele doua formatii au avut parcursuri similare in ultimele patru etape: doua victorii urmate de o remiza si de o infrangere saptamana trecuta. Diferenta a fost in modul in care s-au disputat aceste jocuri. Monaco are in ele golaveraj 2:1, in timp ce Montpellier a primit patru goluri si a marcat dublu in aceasta perioada. Chiar daca Monaco nu ia gol in Principat de cinci jocuri astazi o vedem capabila pe Montpellier sa inscrie. Echipa vizitatoare a marcat in patru din ultimele cinci etape si in precedenta vizita la Monaco si o poate face si astazi.
Pronostic: Montpellier peste 0.5 goluri, cota 1.85 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Nantes – Bastia

In ultimele doua intalniri directe nu s-a marcat. Nici in utima partida jucata de Nantes in campionat, la Nice. De altfel “canarii” au o singura reusita in precedentele cinci runde. Tot un gol a primit Bastia in ultimele trei etape, corsicanii fiind neinvinsi in Ligue 1 de sapte runde (sase meciuri incheiate cu sub 2.5 goluri). Se poate incerca aici sansa dubla x2 dar noi recomandam mai degraba sub 2.5 goluri, ambele ponturi pariuri fiind in opinia noastra cu sanse mari de reusita.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.45 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Toulouse – Rennes

Alt meci cu goluri putine se anunta cel de la Toulouse. In 2015 ambele ne-au oferit cate patru meciuri incheiate cu sub 2.5 goluri si atunci cand limita a fost depasita n-au fost ele de vina. Toulouse a marcat in etapele de anula cesta doar doua goluri, ambele acasa, in timp ce Rennes are trei reusite. Asadar in zece jocuri in total cele doua formatii au marcat doar cinci goluri. Greu de crezut in aceste conditii ca se va ajunge la numarul de goluri isncrise in tur, atunci cand Toulouse s-a impus cu 3:0.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.533 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Franta Ligue 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here