Predictii fotbal Franta Ligue 1 15.02.2015

401

ligue11Predictii fotbal Franta Ligue 1 15.02.2015 – Astazi in Ligue 1 au loc trei partide care speram sa se dispute, asta pentru ca din cauza conditiilor meteo ieri duelul dintre Monaco si Montpellier a fost amanat.

  • Pronostic Bordeaux – Saint Etienne

Meci echilibrat intre doua formatii despartite de doar patru puncte. Ambele trag sa se claseze pe locul patru, asa ca vom avea o confruntare de care pe care. Bordeaux a castigat cu 1:0 la Evian in ultima etapa, intrerupand astfel o serie de sase etape in care n-a cunoscut gustul victoriei. “Verzii” in schimb vine dupa patru jocuri in care n-au castigat, in ultima etapa facand show acasa cu Lens (3:3). In 2015 Bordeaux a marcat de doua ori in jocurile de acasa si tot de doua ori a marcat si Saint Etienne in primele trei deplasari dina acest an. Dupa spectacolul din etapa trecuta credem ca Saint Etienne va reveni astazi la clasicele meciuri cu sub 2.5 goluri in fata unui adversar cu care are patru jocuri incheiate astfel din precedentele cinci.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Metz – Guingamp

Fara gol marcat in ultimele trei etape Metz se afla pe ultimul loc si deja o despart sase puncte de primul loc neretrogradabil. casa nu castiga de cinci etape, perioada in care a terminat trei jocuri fara gol inscris. Mult mai bine se descurca Guingamp in ultima vreme, aceasta terminand neinvinsa precedentele trei jocuri din campionat. In ultimele sase deplasari din Ligue 1 are insa doar o victorie. Cum Metz este echipa mai motivata ne asteptam la o echipa gazda mai montata si credem ca sansa dubla 1x merita incercata aici. De altfel Metz s-a impus si in tur.
Pronostic: sansa dubla 1x, cota 1.44 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Lorient – Lyon

Sansa uriasa avuta astazi de Lyon. Dupa ce Marseille si PSG s-au incurcat in aceasta runda “leii” au sansa sa puna patru puncte intre ei si rivalele din lupta pentru titlu. Lyon nu pierde de noua etape, incheind nedecis ultimele doua jocuri, ce-i drept in fata unor echipe mult mai puternice decat cea infruntata astazi. Lorient este prima deasupra liniei retrogradarii, avand un punct fata de Evian. Vine dupa o victorie la Reims, iar acasa n-a luat gol in cele doua partide din 2015. De notat aici ca Lyon n-a castigat in timpul regulamentar niciuna din precedentele patru dueluri directe in care a fost oaspete. Astazi are insa o motivatie mult prea mare si credem ca va reusi sa dubleze succesul din tur, atunci cand s-a impus clar, cu 4:0. Pentru siguranta mergem insa pe oaspeti cu miza returnata in caz ca meciul se incheie la egalitate.
Pronostic: Lyon nici un pariu pe egal, cota 1.727 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Franta Ligue 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here