Predicţii fotbal Liechtenstein – Rusia (08.09.2015)

198

euro2016Predicţii fotbal Liechtenstein – Rusia (08.09.2015) – Unul dintre cele mai puţin interesante meciuri programate astăzi în preliminariile EURO 2016 va avea loc la Vaduz pe Rheinpark Stadion. Acolo Rusia nu-şi permite alt rezultat în afară de victoria în duelul cu Liechtenstein.

Echipa gazdă se află pe locul cinci în grupa G. În ciuda statutului avut Liechtenstein a acumulat cinci puncte în aceste calificări, reuşind să nu piardă cu Moldova şi să obţină un egal acasă cu Muntenegru. Sâmbătă nu s-a făcut de râs în Muntenegru, cedând cu 0.2. A fost al cincilea meci din această campanie în care Liechtenstein nu înscrie. De notat însă că acasă a cedat doar cu Austria (0:5).

Rusia vine după un duel extrem de solicitant, câştigat cu 1:0 în faţa Suediei. După acest succes s-a apropiat la un singur punct de scandinavi şi locul secund încă se joacă. O victorie firească astăzi, colaborată cu un pas greşit făcut de Suedia cu Austria ar duce-o pe locul secund.

Rusia încă n-a câştigat în această campanie o deplasare pe teren şi cred că a venit timpul s-o facă şi nu oricum, ci la zero. Diferenţa dintre cele două reprezentative este evidente, iar Liechtenstein a arătat că este limitată din toate punctele de vedere în duelurile cu echipe mult mai puternice. Cu siguranţă ruşii vor fi maxim concentraţi pentru a obţine un succes facil şi cred că-l vor reuşi, precum au făcut-o în tur. Atunci au câştigat cu 4:0, dar două goluri au fot de fapt autogoluri iar o reuşită a venit din penalty. Astăzi merg pe victoria oaspeţilor la zero şi pe un succes la minim trei goluri, pentru o cotă mai mare.

Pont pariuri Liechtenstein – Rusia: Rusia să câştige la 0, cota 1.48 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Liechtenstein – Rusia: Rusia -2.5, cota 2.02 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here