Predictii fotbal Romania Liga 1 19.03.2015

488

Logo_Liga1BBPredictii fotbal Romania Liga 1 19.03.2015 – 14 si 16 sunt orele de la care astazi vom putea asista la meciurile care vor incheia etapa cu numarul 22 din Liga 1. Toate cele patru formatii implicate in aceste partide se lupta pentru evitarea retrogradarii, asa ca ar trebui sa vedem doua dueluri crancene.

  • Pronostic Viitorul – Pandurii Targu Jiu

Viitorul este in mod cert o echipa careia ii place mai mult sa joace pe iarba normala. Spunem asta doar jumatate din victoriile obtinute in deplasare. In precedentele cinci meciuri de aici n-a obtinut decat trei goluri, primind in ultimele patru partide de pe teren propriu nu mai putin de noua goluri. Astazi are un meci greu cu Pandurii, echipa lui Iordanescu fiind in mare forma si cu un moral bun dupa ce le-a invins pe Dinamo si Steaua in decurs de catevaz zile. Vom asista la un meci intens, cum au fost si ultimele trei, dar ne asteptam ca plusul de incredere avut de Pandurii dupa ultimele rezultate sa se vada. Mergem pe mana oaspetilor, cu returnare de miza in cazul in care jocul se incheie la egalitate.
Pronostic: Pandurii Targu Jiu nici un pariu pe egal, cota 1.666 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Gaz Metan Medias – CFR Cluj

In situatia in care se afla Gaz Metan in prezent si in conditiile in care va da peste o echipa cazuta din toate punctele de vedere un succes astazi este mai mult decat important pentru medieseni. Aceasta, la fel ca si CFR de altfel, nu stie cum este sa te bucuri de o victorie in 2015. Totusi, mediesenii au scos doua puncte, in timp ce “feroviarii” n-au luat decat un punct. Vom avea in teren doua formatii care gasesc drumul spre poarta adversa cu mare dificultate. Impreuna in primele patru etape din 2015 au marcat doar trei goluri. In conditiile date nu ne-ar mira foarte tare daca jocul care incheie etapa se va termina fara ca ambele echipe sa marcheze.
Pronostic: nu marcheaza ambele echipe, cota 1.666 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here