Predictii fotbal Romania Liga 21.02.2015

480

Logo_Liga1BBPredictii fotbal Romania Liga 21.02.2015 – Astazi in Liga 1 au loc doua partide in care gazdele sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii, iar oaspetii spera la o clasare cat mai buna in clasament.

Pronostic Gaz Metan Medias – FC Botosani

Mediesenii se prezinta la acest meci cu un antrenor debutant pe banca si cu destule probleme de ordin financiar. Incep returul de pe locul 12, dar au doar un punct in fata primei echipe retrogradabile. Gaz Metan a castigat ultimul meci al turului, acasa cu FC Brasov. Astfel a ajuns la sase meciuri succesive incheiate cu goluri in ambele porti. La fel s-au incheiat si ultimele patru dispute ale elevilor lui Grozavu din deplasare. Sunt premise pentru un joc cu minim doua goluri, lucru intamplat in fiecare din cele trei confruntari directe.
Pronostic: peste 1.5 goluri, cota 1.444 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Otelul Galati – Dinamo Bucuresti

Dinamo s-a impus in fiecare din ultimele cinci intalniri directe, iar in tur a facut-o clar, cu 4:0. Nu credem ca poate recidiva si acum cu un astfel de scor. Spunem asta in contextul in care bucurestenii au aratat slabiciuni ofensive atat in primul meci oficial din 2015, pierdut in Cupa Ligii la Pandurii, cat mai ales in jocurile de verificare. Otelul a incheiat anul cu un esec acasa, esec venit dupa cinci runde in care trupa lui Selymes n-a cunoscut gustul victoriei. A luat mai mult de un gol doar intr-una din ultimele sase etape si credem ca poate rezista in fata unei ofensive dinamoviste deloc impresionante. Nu credem ca Dinamo va marca mai mult de un gol la malul Dunarii.
Pronostic: Dinamo Bucuresti sub 1.5 goluri, cota 1.50 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here