Predictii fotbal Spania La Liga 19.04.2015

370

spania primera divisionPredictii fotbal Spania La Liga 19.04.2015 – Ieri fortele din Spania si-au facut treaba. Astazi avem mai multe partide cu implicatii in coada clasamentului decat la varf si lupta pentru evitarea retrogradarii fiind intensa.

  • Pronostic Rayo Vallecano – Almeria

Rayo este scapata de griji, in timp ce Almeria se afla pe primul loc retrogradabil. Chiar si asa, daca tinem cont de modul in care joaca Rayo acasa (patru victorii in ultimele cinci meciuri), dar si Almeria in deplasare (sase infrangeri in ultimele sapte jocuri) credem ca aici victoria gazdelor este clar de jucat.
Pronostic: victorie Rayo Vallecano, cota 1.727 la Sportingbet.ro

Participa aici la un concurs zilnic de bilete pariuri. Premiu 20-50 RON/zi!

  • Pronostic Granada – Sevilla

Se pariaza mult pe Sevilla si acest lucru ne ingrijoreaza pentru ca ar putea fi acel gen de partida in care isi baga “nasul” casele de pariuri. In plus in ultimele zece meciuri de acasa Granada n-a pierdut decat cu Barcelona, iar Sevilla se pregateste o deplasare lunga in Rusia.
Pronostic: meci de evitat

  • Pronostic Villarreal – Cordoba

Fara victorie de cinci etape Villarreal sta totusi linstita pe locul sase. In etapa trecuta a pus capat seriei de patru meciuri fara gol marcat, inscrind la Getafe in precedenta etapa. Cordoba de partea cealalta este ca si retrogradata, aflandu-se pe locul 20, la noua puncte de a 17-a clasata. Castiga Villarreal foarte probabil, dar nu credem ca vom vedea prea mult spectacol, cota pentru sub 3.5 goluri pentru un bilet.
Pronostic: sub 3.5 goluri, cota 1.40 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Eibar – Celta Vigo

Eibar este la trei puncte de locurile retrogradabile, dar mai are cateva formatii intre ea si locul 18. Acasa avea cinci esecuri succesive pana sa treaca de Malaga in ultimul meci. Celta Vigo vine dupa un succes clar pe teren propriu, 6:1 cu Rayo Vallecano. In ultimele cinci deplasari a pierdut o singura data, la Villarreal. In acest sezon are doar doua meciuri incheiate cu mai mult de un gol si nu credem ca va recidiva astazi in fata unui adversar care are mare nevoie de punct(e). De notat ca in tur Eibar s-a impus cu 1:0.
Pronostic: Celta Vigo sa marcheze sub 1.5 goluri, cota 1.615 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Spania La Liga si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here