Predicţii fotbal Suedia Allsvenskan (29.08.2015)

164

suediaPredicţii fotbal Suedia Allsvenskan (29.08.2015) – Etapa a 22-a din prima ligă suedeză a debutat aseară cu o remiză “albă”. Astăzi avem câteva partide importante pentru zona inferioară a clasamentului şi cu nouă etape rămase din sezon cu siguranţă vom vedea la lucru echipe care vor da totul pentru a mai lua o “gură de aer”.

  • Pronostic Djurgarden – Halmstad

Fără victorie de trei etape Djurgarden pare a fi pierdut contactul cu plutonul fruntaş, aflându-se în prezent la şapte puncte de primele două clasate. De partea cealaltă avem o echipă care după cinci etape în care n-a marcat a reuşit s-o facă de două ori acasă cu Orebro în etapa trecută, insuficient însă pentru a câştiga. Chiar dacă gazdele sunt mari favorite în acest duel cred că sub 3.0 goluri, pronostic cu returnare de miză în cazul în care se înscriu exact trei goluri, este un pronostic destul de bun aici. Djurgarden în precedentele 11 etape are nouă meciuri cu sub 2.5 goluri, unul cu exact trei şi unul, ultimul, încheiat cu patru goluri. Oaspeţii vor veni pe Tele2 Arena să smulgă un punct şi probabil că se vor apăra, iar ofensiv nu m-ar mira dacă ar fi din nou 0, ei nereuşind să înscrie nici măcar un gol în cele patru deplasări efectuate în ultimele două luni (două egaluri “albe” şi două eşecuri cu 0:2).
Pont: sub 3.0 goluri (miza returnată dacă se înscriu exact 3 goluri), cota 1.66 la Unibet.com

  • Pronostic Falkenberg – Norrkoping

Între o echipă gazdă care trage să evite retrogradarea şi o alta vizitatoare ce luptă pentru titlu orice se poate întâmpla. Nici pe goluri n-aş miza aici deoarece Falkenberg are patru meciuri cu sub 1.5 goluri în ultimele cinci runde, în timp ce Norrkopgin vine după patru dueluri terminate cu goluri în ambele porţi.
Pont: meci de evitat

  • Pronostic Orebro – Hacken

În etapa trecută Orebro a condus de două ori la Halmstad dar n-a reuşit să obţină victoria prin care să iasă de pe locurile direct retrogradabile. Până la acel egal ea avea însă patru eşecuri succesive. N-a mai câştigat un meci de 12 runde, adică de mai bine de trei luni. Astăzi va întâlni o echipă care n-are o motivaţie aparte în finalul de sezon, Hacken fiind departe atât de locurile “europene” cât şi de cele retrogradabile. Oaspeţii au un punct în ultimele cinci deplasări şi cred că de acest lucru ar putea profita Orebro, echipă care are şi mai mare nevoie de puncte şi în jocul căreia s-au văzut ceva îmbunătăţiri în ultima rundă.
Pont: şansă dublă 1x, cota 1.54 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here