Predictii Italia Serie A – 29.11.2014

428

1Predictii Italia Serie A – 29.11.2014 – Etapa a 13-a din Serie A incepe astazi cu duelul Sassuolo – Verona si continua la Verona, acolo unde “Magarul” va primi vizita lui Lazio.

Pronostic Sassuolo – Verona

Cele doua formatii sunt vecine de clasament, Sassuolo fiind mai bine clasata, pe locul 11 cu 15 puncte, unul in plus fata de veronezi. Sassuolo este neinvinsa in ultimele sase runde, iar de trei jocuri nu ia gol. Credem ca astazi aceasta serie de meciuri fara gol primit va lua sfarsit. Mergem acest pronostic in primul rand datorita bilantului avut de veronezi. Acestia in ultimele sase runde desi n-au castigat au reusit sa marcheze de fiecare data. In plus Verona a reusit sa marcheze cate doua goluri la Napoli si Inter, echipe superioare clar lui Sassuolo. In ultima directa, jucata tot la Sassuolo, oaspetii s-au impus cu 2:1.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze la o cota de 1.615 la Sportingbet.ro

Pronostic Chievo – Lazio

Daca privim clasamentul am spune ca Lazio are toate motivele sa se considere favorita in acest joc. Intre ea si Chievo distanta este de zece puncte. Ce ne face insa sa mergem pe pronosticul recomandat? Pai in primul rand jocul bun practicat de Chievo in luna noiembrie – a luat cinci puncte in tre etape, mai multe decat luase in primele noua etape. Apoi evolutia lui Lazio in ultimele doua etape (la Empoli si acasa cu Juventus) a lasat de dorit, romanii incasand cinci goluri. Nu in ultimul rand trebuie avut in vedere ca in deplasare Lazio are doar doua victorii in acest sezon, ultima obtinuta cu aproximativ 40 de zile in urma.
Pronostic: sansa dubla 1x la o cota de 1.666 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here