Predicţii pariuri Albania – Portugalia (07.09.2015)

305

euro2016Predicţii pariuri Albania – Portugalia (07.09.2015) – Duel de “şase puncte” pe Elbasan Arena între Albania şi Portugalia, cele două echipe duelându-se cu Danemarca pentru cele două locuri din grupa I care duc direct la turneul final din Franţa. Singurul pas greşit făcut de lusitani în această campanie a fost înregistrat chiar contra Albaniei, în prima etapă, atunci când Ronaldo şi compania au pierdut acasă cu 0:1.

Albania a acumulat 11 puncte în această campanie şi se află la egalitate cu scandinavii şi la un punct în urma Portugaliei. Selecţionata pregătită de italianul Giovanni De Biasi are însă un mare avantaj în faţa danezilor pentru că are un meci în minus faţă de ei şi practic este la mâna propriilor rezultate. Albania este neînvinsă în această campanie de calificare, reuşind să obţină vineri o remiză “albă” în Danemarca. Acasă a luat gol în ambele partide disputate, remizâ cu Danemarca (1:1) şi victorie cu Armenia (2:1).

În ciuda faptului că pornea destul de clar favorită la calificare, Portugalia tremură destul de mult pentru unul din primele două locuri din grupa I. Ei n-au voie să piardă astăzi dacă vor să n-aibă emoţii în ultimele două etape. Formă bună pentru Ronaldo şi compania, aceştia având victorii pe linie în ultimele patru meciuri oficiale. A avut probleme mari pe faza defensivă în ultima etapă, când a câştigat cu 3:2 în Armenia, având emoţii în ultimele 20 de minute, atunci când a jucat cu om în minus după eliminarea lui Tiago. Cristiano Ronaldo a fost one man show în acel duel, reuşind tripla în decurs de 30 de minute.

Probleme la oaspeţi înaintea acestui joc. Fabio Coentrao, Joao Moutinho şi William Carvalho sunt toţi accidentaţi, iar Tiago este suspendat.

Albania – Portugalia echipe probabile:
Albania: Berisha; Djimsiti, Cana, Ajeti, Agolli; Gashi, Xhaka, Kukeli, Abrashi, Lenjani; Cikalleshi
Portugalia: Patricio; Vieirinha, Fonte, Pepe, Eliseu; Nani, Mario, Pereira, Silva, Ronaldo; Eder

Portugalia vine după un amical cu Franţa, în care n-a găsit drumul spre gol, pierzând cu 0:1. În aceste preliminarii a reuşit să marcheze mai mult de un gol doar în ultimele două partide. Astăzi va înfrunta o echipă care a arătat vineri în Danemarca că se poate apăra destul de bine. Elevii lui De Biasi au primit doar două goluri în cinci partide jucate în această campanie şi cred că nu vor lua acelaşi număr de goluri astăzi.

Pont pariuri Albania – Portugalia: Portugalia să marcheze sub 1.5 goluri, cota 1.72 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Albania – Portugalia: sub 2.5 goluri, cota 2.70 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here