Predictii pariuri azi Spania La Liga 12.04.2015

0
333

spania-la-liga2Predictii pariuri azi Spania La Liga 12.04.2015 – In La Liga sunt programate astazi patru partide interesante in care sunt implicate echipe care lupta pentru evitarea retrogradarii, dar si formatii care spera sa prinda un loc de Europa League.

  • Pronostic Getafe – Villarreal

Getafe se afla pe 13 cu 35 de puncte. Vine dupa doua victorii care au departat-o putin de locurile retrogradabile, avand acum opt puncte peste acestea. Incearca astazi sa profite de situatia difiicla prin care trece Villarreal. “Submarinul galben” nu marcheaza de patru runde si a pierdut contactul cu Top 5. La cum se misca cele doua formatii credem ca sunt sanse mari sa vedem maxim doua reusite in acest joc. Getafe are trei goluri inscrise in precedentele patru etape, in timp ce despre oaspeti spuneam ca inca n-au mai marcat de sute de minute.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.65 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Espanyol – Athletic Bilbao

Cele doua formatii sunt despartite de numai doua puncte. Teoretic Bilbao ar trebui sa fie echipa mai motivata pentru ca daca va recupera cele sase puncte care o despart de locul sapte atunci va fi sigura de prezenta in Europa League, indiferent de deznodamantul finalei cu Barcelona. Bascii nu castiga insa de doua runde, in timp ce catalanii vin dupa o victorie clara pe terenul lui Villarreal. Alegem sa mergem pe faptul ca gazdele nu vor marca mai mult de doua goluri, lucru pe care nu l-au reusit in niciuna din ultimele patru intalniri de acasa. De partea cealalta, Bilbao a terminat doar una din ultimele cinci deplasari cu mai mult de un gol primit, chiar ultima la Sevilla.
Pronostic: Espanyol sa marcheze sub 1.5 goluri, cota 1.50 la Sportingbet.ro

Aboneaza-te gratuit AICI la canalul nostru de Telegram. Vei primi notificare pe telefon de fiecare data cand avem o sugestie buna de pariu!
ATENTIE! Nu vom posta linkuri catre toate articolele de pe site, asa ca nu vei fi stresat de prea multe notificari!

  • Pronostic Real Sociedad – Deportivo

Real Sociedad dupa o serie pozitiva n-a reusit mare lucru din dubla deplasare la Malaga si Atletico Madrid. Se afla pe un loc 12 lipsit de griji. Nu acelasi lucru il putem spune despre Deportivo, care se afla pe prima pozitie retrogradabila. Credem ca nu vom vedea foarte multe goluri in acest duel. Sociedad in ultimele sase runde are un singur meci incheiat cu sub 2.5 goluri, in timp ce Deportivo are doar doua goluri inscrise in precedentele patru partide. In plus partida tur s-a incheiat fara vreo reusita.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.727 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Cordoba – Elche

Meci pe care va recomandam sa-l evitati. Cordoba isi joaca clar ultima sansa, dar Elche este prima deasupra liniei si va dori cu siguranta si ea toate punctele. Se poate intampla orice!
Pronostic: meci de evitat

Pariati aici pe meciurile din Spania La Liga si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here