Predicţii pariuri Baloteşti – CFR Cluj (22.09.2015)

223

ponturi pariuri liga 1 romaniaPredicţii pariuri Baloteşti – CFR Cluj (22.09.2015) – La Baloteşti echipa locală va evolua astăzi de la ora 16:30 în compania lui CFR Cluj într-un joc din 16-imile Cupei României.

Pentru a întâlni un adversar din prima ligă formaţia gazdă a acestui joc a fost nevoită s-o elimine pe Metaloglobus. A fost un succes muncit – 1:0 – pe terenul unei formaţii din liga a treia. Astăzi altfel vor sta lucrurile împotriva unei echipe de Top 3 (fără avea penalizare) din Liga 1. Baloteştiul este neînvinsă de trei jocuri, dar adversarii întâlniţi nu se pot compara cu cel de astăzi.

CFR Cluj a remizat sâmbătă acasă cu Astra şi o aşteaptă vineri un joc dificil la Târgu Mureş. De aceea s-ar putea să vedem câteva nume noi în primul 11 al ardelenilor. De notat că aceştia au câştigat precedentele două deplasări, la Iaşi şi Dinamo. În Cupa României ei au trecut în ediţia precedentă lejer de primul tur, învingând cu 2:0 pe terenul celor de la Viitorul Axintele.

În mod firesc acesta este meci de 2 solist. Chiar şi dacă ardelenii vor juca fără mai mulţi jucători de bază tot n-ar trebui să întâmpine probleme cu un adversar modest.

Pont pariuri Baloteşti – CFR Cluj: victorie CFR Cluj, cota 1.48 la Winmasters

Pariază aici pe acest meci şi la prima depunere ţi-o dublăm până la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here