Predictii pariuri Cupa Ligii Frantei 14.01.2015

387

prono fotbalPredictii pariuri Cupa Ligii Frantei 14.01.2015 – Ultimele doua semi-finaliste din Cupa Ligii Frantei le vom afla in aceasta seara, atunci cand Monaco si Lille spera sa fructifice avantajul terenului propriu si sa treaca de Guingamp, respectiv Nantes.

  • Pronostic Monaco – Guingamp

Monaco si Guingamp sunt doua formatii care in ultima perioada pun foarte mult accent pe faza defensiva. Daca pentru Monaco acest lucru nu este o surpriza, in schimb ne-a surprins placut modul in care s-a aparat Guingamp in ultimele dueluri. Monaco n-a primit vreun gol in timpul regulamentar al ultimelor opt partide disputate, in toate competitiile. Guingamp in schimb este neinvinsa si ea de opt jocuri (sapte victorii), luand un singur gol in precedentele cinci partide. Ne asteptam in aceste conditii la un meci sarac in reusite, cum au fost de altfel toate cele trei disputate in 2014 intre cele doua formatii.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Lille – Nantes

Nantes n-a reusit sa marcheze in ultimele trei dueluri directe si astazi va avea din nou o misiune foarte grea. Lille a castigat ultimele doua meciuri, 1:0 acasa atat cu Evian, cat si cu Caen si s-a mai redresat putin. In niciunul din ultimele sase dueluri interne Lille n-a luat mai mult de un gol, singura sincopa in aceasta perioada find jocul cu Wolfsburg din Europa League. Nantes a inceput si ea bine anul 2014 din punct de vedere defensiv, reusind sa nu primeasca vreun gol in primele doua dueluri. Pe intreg sezonul are sase deplasari incheiate cu sub 2.5 goluri, iar in celelalte trei limita a fost depasita la “mustata”. Foarte probabil vom asista la un duel similar cu precedentele 12 dintre cele doua formatii, adica cu maxim doua reusite.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.45 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Cupa Ligii Frantei si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here