Predicţii pariuri Franţa Ligue 1 (20.09.2015)

314

franţaPredicţii pariuri Franţa Ligue 1 (20.09.2015) – Datorită faptului că Ligue 1 este reprezentată destul de puternic în Europa League avem programate astăzi în prima ligă franceză nu mai puţin de patru partide.

  • Pronostic Bordeaux vs Toulouse

Două vecine de clasament despărţite de un singur punct. Bordeaux vine după un meci tare disputat joi în compania lui Liverpool (1:1). În campionat ea are un singur eşec, suferit în runda inaugurală, iar săptămâna trecută a scos un egal în fieful campioanei. Toulouse joacă modest departe de propria arenă, pierzând atât la Caen, cât şi la Rennes, acesta din urmă fiind a patra înfrângere succesivă. Rezultatele bune înregistrate în ultimele zece zile de Bordeaux, precum şi jocul modest practicat de Toulouse în deplasare mă fac să cred că acesta este un joc de 1 solist. În sezonul precedent Bordeaux a câştigat cele două partide jucate acasă cu Toulouse, 2:1 atât în Ligue 1 cât şi în Cupa Franţei.
Pont: victorie Bordeaux, cota 2.15 la Unibet

  • Pronostic Monaco vs Lorient

N-aşi miza pe monegasci în acest meci. Ei vin după o deplasare la Bruxelles, unde au remizat joi cu Anderlecht, iar după primele cinci runde n-au decât opt puncte, acasă nereuşind să înscrie în partidele cu Lille şi PSG. Astăzi va întâlni un adversar de nivel mai modest, dar chiar şi aşa n-aş merge pe mâna ei, ci mai degrabă pe faptul că nu va înscrie mai mult de un gol. În duelurile directe din campionatul trecut echipa lui Jardim a înscris câte o dată în fiecare partidă, iar în campionatul curent n-are vreun joc terminat cu mai mult de o reuşită. În plus, Lorient a primit mai mult de un gol doar într-unul din ultimele şapte dueluri din Ligue 1.
Pont: AS Monaco să marcheze sub 1.5 goluri, cota 1.90 la Winmasters

  • Pronostic Saint Etienne vs Nantes

Moral bun pentru “verzi” după ultimele trei victorii succesive din Ligue 1. Aceştia vin după un egal cu Rosenborg, dar chiar şi în acea partidă au marcat două goluri. Cred că astăzi vor reuşi să continue şirul victoriilor din campionat asta pentru că întânesc o echipă care şi-a arătat limitele în precedentele două runde, în care a cedat atât lac Bordeaux, cât şi acasă cu Rennes. Saint Etienne a câştigat şi ultimul duel direct, 1:0 acasă în urmă cu cinci luni şi cred că va recidiva astăzi.
Pont: victorie Saint Etienne, cota 1.72 la Winmasters

  • Pronostic Marseille vs Lyon

Derby-ul etapei a şasea se va disputa pe Velodrome între două formaţii care au jucat la mijlocul săptămânii în cupele europene. Moral mai bun pentru Marseille, care a obţinut victorie la scor la Groningen, dar chiar şi aşa vă recomand să evitaţi pariurile pe acest joc deoarece Lyon are cinci victorii în precedentele şase deplasări din campionat, iar OM este capabilă de orice în sezonul curent.
Pont: meci de evitat

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here