Predictii pariuri Germania 1.Bundesliga 15.02.2015

349

ponturi bundesligaPredictii pariuri Germania 1.Bundesliga 15.02.2015 – Astazi in Bundesliga sunt programate ultimele partide din etapa cu numarul 21. Avem doua dueluri interesante si speram ca spectacolul existent in majoritatea disputelor din aceasta runda sa continue si in aceasta dupa-amiaza.

  • Pronostic Hertha Berlin – Freiburg

Duel la retrogradare intre doua formatii despartite de doar tre puncte. Hertha este prima deasupra liniei cu 21 de puncte si asta datorita succesului obtinut la Mainz in ultima etapa. Acasa a pierdut patru din ultimele cinci partide disputate, dar s-a impus in singurul joc din aceasta perioada cu o echipa aflata mai jos de locul zece. Freiburg vine dupa doua esecuri si n-are un moral tocmai bun dupa ce a ajuns pe loc direct retrogradabil. Hertha pare a fi echipa mai solida si cu un moral mai bun. Mergem pe mana gazdelor, dar cu miza returnata in cazul in care meciul se incheie la egalitate.
Pronostic: Hertha Berlin nici un pariu pe egal, cota 1.50 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Hannover – Paderborn

Alt meci in care este implicata o echipa aflata la retrogradare, Paderbon. In plus Hannover pare oarecum lipsita de griji pentru ca se afla pe locul zece, dar un esec diseara ar apropia-o la doar patru puncte de locul ocupat acum de Paderborn. Gazdele nu castiga de patru runde, oaspetii in schimb nu reusesc sa marcheze deloc in aceasta perioada de patru etape si nu mai castiga de zece etape. Greu de recomandat ceva aici. Mizam totusi pe un meci cu maxim doua reusite. Hannover in sase din ultimele sapte partide interne n-a marcat mai mult de un gol, in timp ce Paderborn are o singura reusita in precedentele sapte deplasari. Nici in tur n-a fost spectacol, Paderborn castigand cu 2:0, prin goluri marcate in ultimele 20 de minute.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.95 la Sportingbet.ro 

Pariati aici pe meciurile din Germania Bundesliga si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here