Predicţii pariuri Pandurii Târgu Jiu – ASA Târgu Mureş (18.09.2015)

241

ponturi pariuri liga 1 romaniaPredicţii pariuri Pandurii Târgu Jiu – ASA Târgu Mureş (18.09.2015) – De la ora 21:00 în direct la TV pe DigiSport 1, Dolce Sport 1 şi Look TV va avea loc acest meci extrem de interesant din cadrul celei de a 11-a etape din Liga 1. Gorjenii sunt uşor favoriţi în opinia caselor de pariuri, dar nu mă aştept să aibă un meci facil.

Pandurii Târgu Jiu a acumulat 16 puncte în zece etape şi se clasează pe ultima poziţie de play-off. Elevii lui Edward Iordănescu traversează o perioadă fastă, ei venind după patru meciuri în care n-au cunoscut gustul înfrângerii. Mai mult, în etapa trecută au reuşit să se impună în fieful liderului din Giurgiu. Problema Pandurilor apare în disputele de acasă, acolo unde n-a putut câştiga decât un meci din patru posibile. La fel de adevărat este faptul că a întâlnit adversari dificili, precum Steaua, Dinamo sau CFR Cluj. În trei din cele patru partide jucate la Târgu Jiu s-au marcat mai mult de două goluri.

Mingote s-a accidentat în meciul din runda precedentă cu Astra şi este indisponibil. Nu se ştie încă dacă Săpunaru este pus la punct pentru a debuta în tricoul gorjenilor.

ASA Târgu Mureş face o primă parte de sezon reuşită, strângând 17 puncte din cele 30 puse în joc până acum. Ea se află pe ultima treaptă a podiumului, dar ar putea chiar să urce în fruntea clasamentului, asta doar dacă se impune diseară la Turnu Severin. În ciuda acestui parcurs bun n-a reuşit să treacă în runda trecută acasă de Petrolul Ploieşti, echipă care se afla în partea inferioară a clasamentului chiar şi dacă ar primi cele şase puncte cu care este penalizată. Inconstanţa este cuvântul care caracterizează cel mai bine parcursul extern al mureşenilor. Astfel după un succes clar la Giurgiu a urmat un eşec la Viitorul, un egal la Steaua şi o nouă victorie, la Iaşi. Ultimele loor trei jocuri externe au avut fiecare maxim două reuşite.

Pe lângă suspendatul Gonzalez de la oaspeţi ar putea lipsi din nou şi N’Doye.

În campionatul trecut în Oltenia cele două echipe au remizat, 1:1, după care ASA s-a impus în retur cu 2:1.

Pandurii Târgu Jiu – ASA Târgu Mureş echipe probabile:
Pandurii Târgu Jiu (4-2-3-1): Stanca – Unguruşan, Vasco Fernandes, Filippetto, Momčilović – Mrzljak, Droppa – Răduţ, Nistor, Ciucur – Hora
ASA Târgu Mureş (4-2-3-1): Stăncioiu – Golański, Bejan, Balaur, Brandán – Mureşan, Gorobsov – Hanca, Jazvić, Kortzorg – Ramiro Costa

Ambele dueluri directe anterioare au avut parte de gol marcat în primul mitan şi la fel cred că vor sta lucrurile şi diseară. Pandurii în ultimele patru runde fie a marcat, fie a primit gol în prima repriză şi, mai mult, toate primele reprize în care ea a fost gazdă nu s-au terminat cu scorul de 0:0. ASA se pare că are probleme cu concentrarea în primele reprize, primind câte un gol până în pauză în trei din ultimele patru etape, chiar şi de la Voluntari sau Petrolul, echipe din coada clasamentului.

Pont pariuri Pandurii Târgu Jiu – ASA Târgu Mureş: peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.53 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Pandurii Târgu Jiu – ASA Târgu Mureş: Pandurii să conducă la pauză, cota 3.10 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here